Ma Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
A+ A A-

Orvos VálaszolRSS

Orvos Válaszol

Az alábbiakban, szakterületre, vagy egy adott orvosra kattintva felteheti kérdését.

Kérdéseikre érkezési sorrendben válaszolunk.
Szakorvosaink tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csak tájékoztató jellegűek.

Dr. Bánfi Andrea - Csecsemő- és gyermektüdőgyógyász szakorvos

1095 Budapest, Ipar u 2/a.

1986-ban kaptam orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1995-ig a Szentesen a Városi Kórház Csecsemő- és gyermekosztályán dolgoztam, majd a Svábhegyi (akkor még Szabadsághegyi) Gyermekgyógyintézet Bronchológiai Osztályán folytattam pályafutásomat.

Dr. Székely Edgár – aki a gyermekbronchológia hazai megalapítója – tanítványaként magas szintű szakmai, és orvosi ismeretek birtokába jutottam. Az ő irányítása alatt a gyermek-tüdőgyógyászat ...
Bővebben...

Telefon06-30-9210-708
Dr. Barna Judit - Reumatológus szakorvos

Több mint 40 éve végeztem el az orvos egyetemet Budapesten, és 1970 óta vagyok reumatológus szakorvos. Ezekből a tényekből két következtetést lehet levonni:

  1. nem vagyok már fiatal,
  2. volt időm gyakorolni a szakmát.

Az első 8 évemet az ORFI-ban (Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet) töltöttem, és – szerencsémre – kiváló klinikusoktól tanulhattam meg a szakmát.

1974-től 2007-ig, tehát 33 évig dolgoztam a Kút ...
Bővebben...

Dr. Borka Péter - Gyógytornász-fizioterapeuta

1986-ban szereztem a Magyar Testnevelési Egyetem tanári nappali tagozatán gyógytestnevelői és középiskolai testnevelő tanári diplomát. 1991-ben egyetemi doktori fokozat kaptam, summa cum laude minősítéssel, témám a ’Krónikus obstruktív tüdőbeteg gyerekek fizioterápiás vizsgálata’. 2008 tavaszán a SOTE Egészségügyi Főiskoláján gyógytornász diplomát szereztem kiváló minősítéssel. Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Karának Doktori Iskoláján készülök a Ph.D tudományos fokoz ...
Bővebben...

Telefon06-20-314-6386
Dr. Czompó Márta - Belgyógyász, tüdőgyógyász szakorvos

Győr, Mónus Illés u. 46-48

www.czompo.hu

A Szegedi Orvostudományi Egyetemen szereztem orvosi diplomát 1986-ban.

Munkahelyem azóta győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház, ahol 1 évig belgyógyászati osztályon, utána a tüdőosztályon dolgoztam. Tüdőgyógyászati szakvizsgát 1990-ben tettem, 1995 óta ugyanezen kórház Pulmonológiai Gondozójába kerültem. 2002 óta főorvosként végzem a gyógyító munkát. Jelenleg a Klinikai Immunológia és Allergológia szakvizsgához folytatom a tanulmányokat.

Fő érdeklődési területem az allerg ...
Bővebben...

Telefon06-30-2377468
Dr. Fekete Ferenc - Urológus szakorvos

1027 Budapest, Kapás utca 26.

www.potenciaklinika.hu

1982-ben szerzett orvosi diplomát a Semmelweis Egyetemen. Egyetemi évei alatt kétszer nyert első helyezést sebészet tanulmányi versenyen.

Orvosként először az Orvostovábbképző Egyetem Urológiai klinikáján dolgozott, 1987-ben szakvizsgázott urológiából.
1988-ban egy közép és egy elsőfokú állami nyelvvizsgát tett le.
1989-ben organikus szexuális problémákkal foglalkozó ambulanciát hozott létre a klinikán és bevezette az impotencia kezelésére szolgáló é ...
Bővebben...

Telefon06-1-213-7737
Dr. Fövényi József - Belgyógyász, diabetológus szakorvos

1076 Budapest, Péterfy Sándor utca 8-20.

diabetesonline.hu

A Budapesti Orvostudományi Egyetem általános orvosi oklevelet szerzett (1960), tüdőgyógyász (1964), belgyógyász szakorvosi vizsgát tett (1967), endokrinológiából (1980) szerzett képesítést, a Magyar Diabetes Társaság diabetológusa (1997), az orvostudomány kandidátusa (1977), a Semmelweis Orvostudományi Egyetem c. docense (1985).

Első munkahelye a Veszprém Megyei Tbc Gyógyintézetben Dobán volt (1960–1962), majd a Fővárosi János Kórház II. sz. Belgyógyászati Osztá ...
Bővebben...

Dr. Gyovai Gabriella - Nőgyógyász, szexuálpszichológus szakorvos

1989-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. 1989-től dolgoztam nőgyógyászként a szentesi területi kórházban, évekig vezettem a gyermeknőgyógyászat szakrendelést valamint rendeltem a klimax-osteoporosis ambulancián és a terhesgondozóban. Szakmai gyakorlaton Franciaországban voltam, az Egyesült Államokban vettem részt szexológiai kurzuson. A pszichoterapeuta képzésen belül kognitív-viselkedésterápiát tanultam, amely a depressziós és pánik-betegeknél nagyon hatékony a gyógy ...
Bővebben...

Dr. Kaszó Beáta - Csecsemő- és gyermektüdőgyógyász szakorvos

www.allergiadoktor.com

1987-ben a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szereztem általános orvosi diplomát. 

Szakvizsgáim: 

  • csecsemő- és gyermekgyógyászat (1992)
  • gyermektüdőgyógyászat (2002)
  • allergológia és klinikai immunológia (2007)

2007 őszén, a Svábhegyi Gyermekgyógyintézet bezárását követően magánrendeléseket indítottam.
Emellett a pilisvörösvári szakrendelőben látok el gyermekeket.

Gyermek- és felnőttkori allergiás ...
Bővebben...

Telefon+36 30 9922151
Dr. Lakatos Ákos - Urológus szakorvos

1989-ben végeztem a Szegedi Orvostudományi Egyetemen. Azóta a szentesi kórház urológiai osztályán dolgozom urológus szakorvosként.

Hosszabb ideig voltam tanulmányúton Franciaországban, ahol új műtéti technikákat ismertem meg. Jelenleg is igyekszem részt venni a jelentősebb külföldi és magyar tudományos eseményeken. Szerencsére angolul, franciául és olaszul beszélek így tarthatom a kapcsolatot a külföldi kollégáimmal is. Leginkább a prosztata jó és rosszindulatú meg ...
Bővebben...

Dr. Máthé Csaba - Belgyógyász, tüdőgyógyász

1988-ban szereztem orvosi diplomát. Több tüdőgyógyászati osztályon dolgoztam. Előbb a Veszprém Megyei Tüdőgyógyintézetben, később a Budai MÁV Kórházban, majd 2000 óta pedig jelenlegi munkahelyemen, a Semmelweis Egyetem Tüdőgyógyászati Klinikáján.

1994-ben tüdőgyógyászatból, majd 1998-ban klinikai onkológiából szereztem szakorvosi képesítést. Jelenleg a tuberkulózisban szenvedő betegeket ellátó osztályt vezetem és az Onkológiai Ambulancia vezetésében is részt veszek.

...
Bővebben...

Adatbázisunkban jelenleg 6033 orvos és intézmény szerepel 234 kategóriában

Frissen felkerült intézmények, orvosok

A legjobbra értékelt orvosok, intézmények

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!