Ma Zsuzsanna napja van. Holnap Aladár és Álmos napja lesz.
A+ A A-

Bárányhimlős nyalóka 50 dollárért

nyalokaBárányhimlővel fertőzött nyalókát árult 50 dollárért (11 ezer forintért) egy szülő a Facebookon olyan családoknak, aki szeretnék, hogy gyerekeik mihamarabb átessenek a felnőtt korban már veszélyesebb betegségen.

A bizarr akcióról a The Daily Telegraph brit napilap online kiadása adott hírt. A cikk szerint a nashville-i Wendy Werkit „friss tétel bárányhimlővírust” ajánlgatott nyalókán és játékszeren az említett díjazásért.

Mint az asszony egy helyi tévének elmondta: úgy vette észre, sok frusztrált szülő tart attól, hogy „normális úton nem tudják elkapni” a fertőző betegséget a gyerekeik. Innen származott a vírusüzlet ötlete.

A cikk a reklám után folytatódik

Werkit a Facebookon hirdetett, és a közösségi oldal buktatta le. Ugyanis Tennessee állam hatóságai felfedezték a különleges csomagküldő szolgálatot, lecsaptak a víruskufárra, és közleményben figyelmeztették a nyilvánosságot, hogy illegális a vírusok vagy más kórokozók postai küldözgetése. Ez ugyanis védtelen embereket tesz ki a fertőzésnek – ismertette a telegraph.co.uk.


MTI

Címkék:
Kapcsolódó kifejezések: Facebook  Wendy Werkit  bárányhimlő  nyalóka 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!