Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Valér napja van. Holnap Etelka és Aletta napja lesz.
A+ A A-

A cirkadián ritmus kutatásáért jár idén az orvosi Nobel-díj

Bővebben...A cirkadián ritmust, azaz a "napi biológiai órát" szabályozó molekuláris mechanizmus kutatásáért három amerikai tudós kapja az idei orvosi-élettani Nobel-díjat - jelentették be hétfőn a Karolinska Intézetben Stockholmban.

Utolsó frissítés: 2017. október 02. hétfő, 13:17

Találatok: 110

Közel tízezren betegedtek meg kanyaróban Romániában

Bővebben...Románia egész területén felütötte a fejét, de a Bánságban hangsúlyosabban jelen van a betegség - írja a foter.ro portál.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. szeptember 23. szombat, 06:41

Találatok: 125

Ismét leszavazták az Obamacare visszavonását

Bővebben...Az amerikai szenátus péntek hajnalban ismét leszavazta az Obamacare néven ismert egészségbiztosítási törvény visszavonását.

Utolsó frissítés: 2017. július 31. hétfő, 14:49

Találatok: 124

Romániában 24-re emelkedett a kanyaró halálos áldozatainak száma

Bővebben...Romániában az elmúlt héten több mint 170 új kanyarós megbetegedést jelentettek az egészségügyi intézmények, és újabb emberéletet is követelt a járvány, így 24-re emelkedett a kanyaró halálos áldozatainak száma - derült ki a román közegészségügyi intézet pénteken közzétett összesítéséből.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. máj. 05. péntek, 17:13

Találatok: 401

Fel lehet és fel kell számolni a kanyarót Romániában

Bővebben...Fel lehet és fel is kell számolni a kanyarót és rózsahimlőt Romániában, ehhez azonban arra van szükség, hogy mind a szülőket, mind az egészségügyi alapellátásban dolgozókat megnyerjék az oltási programoknak - hangsúlyozta Jakab Zsuzsanna, az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Európai Regionális Irodájának igazgatója csütörtökön Bukarestben, az Oltás mint közegészségügyi kérdés című konferencián.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. április 28. péntek, 03:56

Találatok: 139

Romániában újabb áldozatot követelt a kanyaró

Bővebben...Romániában az elmúlt héten csaknem 90 új kanyarós megbetegedést jelentettek az egészségügyi intézmények, és újabb áldozatot is követelt a járvány, így 22-re emelkedett a kanyarójárvány halálos áldozatainak száma - derült ki a román közegészségügyi intézet pénteken közzétett összesítéséből.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. április 23. vasárnap, 04:03

Találatok: 187

Kanyaró-riadó Németországban

Bővebben...Az Európai Unió több másik tagállama mellett Németországban is terjed a kanyaró, szerdán megjelent adatok szerint az idén eddig már több megbetegedést regisztráltak, mint tavaly egész évben.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. április 19. szerda, 12:04

Találatok: 190

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!