Ma Boglárka napja van. Holnap Lehel napja lesz.
A+ A A-

A-HA! Országos szexuális és mentálhigiénés kamionos roadshow

A-HA! Országos szexuális és mentálhigiénés kamionos roadshowAz A-HA!, Magyarország legnagyobb szabású országos szexuális és mentálhigiénés felvilágosító programja többek között annak köszönheti sikerét, hogy mindig új utakat keres a fiatalok figyelmének megragadására. Legújabb akciójuk során a program jól ismert szereplői egy óriási kamion oldalára költöztek, ami a tavaszi időszakban számos nagyvárost keres fel.

A-HA! szexuális és mentálhigiénés roadshow

A-HA! Országos szexuális és mentálhigiénés kamionos roadshowAz A-HA! szexuális és mentálhigiénés roadshow keretében a fiatalok egészségügyi szűrővizsgálatokon vehetnek részt, és HPV elleni négykomponensű védőoltást is kérhetnek, amelyet az A-HA! – iskolai akciójához hasonlóan – 40% kedvezménnyel biztosít számukra.

Az A-HA! Kamionon a szűrővizsgálatokat díjmentesen végzik el. Lehetőség nyílik anonim szifilisz- és AIDS-szűrésre, vércukor-, húgysav- és koleszterinszint-meghatározásra, vérnyomás- és pulzusmérésre, valamint izomtömeg- és testzsírszázalék-mérésre.

Az érdeklődők részére az A-HA! Webdoki nőgyógyászati tanácsadást, szexuális felvilágosítást tart. A Roadshow reklámfilmje ide kattintva nézhető meg.

A cikk a reklám után folytatódik

DiabFórum magazin

A-HA! kamion

Az A-HA! Országos kamionos roadshow tavaszi állomásai

április 16. Kecskemét, Városháza előtti parkoló
április 30. Eger, Agria Park
május 13. Gyula, Városháza
május 14. Debrecen, Nagy Sportágválasztó
május 21. Zalaegerszeg, Nagy Sportágválasztó
május 27. Siófok, Hotel Azúr
május 28. Budapest, Nagy Sportágválasztó

Az A-HA! Program

A Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság közel 10 éve működő A-HA! Országos Szexuális és Mentálhigiénés Felvilágosító Programja minden eddiginél szélesebb körben valósítja meg fiataloknak szóló szexuális felvilágosító tevékenységét.

Az A-HA! Program eredményességét igazolja többek között az, hogy fennállása óta közel 20 százalékkal csökkent hazánkban a művi abortuszok száma a 19 évesnél fiatalabbak körében. A folyamatosan megújulni képes programmal az orvosok, védőnők, kortársoktatók 1320 hazai iskolába jutottak már el, a rendhagyó foglalkozásokon pedig már közel 700.000 diák vett részt.

További információ:
www.a-ha.hu, www.ahaprogram.hu

Kapcsolódó kifejezések: A-HA kamion  A-HA!  szexuális felvilágosítás 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!