Ma Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.
A+ A A-

Olaj a tűzre: felgyújtotta magát a dühös feleség

Olaj a tűzre: felgyújtotta magát a dühös feleségÖsszeveszett férjével, majd benzinnel locsolta le az eloldalogni próbáló férfi autóját egy nagymágocsi nő. Ezután, mint aki jól végezte dolgát, rágyújtott; nem kellett volna. Az asszony súlyosan sérült, férje mégsem értesítette a mentőket.

Segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt indított eljárást pénteken a Szentesi Rendőrkapitányság. Az áldozat – egy 50 éves nagymágocsi asszony – ugyan saját hibájából szerzett másodfokú égési sérüléseket, férje azonban jelentéktelennek ítélte az esetet.

Az egész ügy egy családi perpatvarból indult: az 51 éves férfi, megunva a veszekedést, autójával akart elmenni otthonról. Ekkor az asszony, hogy visszatartsa, leöntötte benzinnel a kocsit, saját ruháit is összelocsolva. Ezután leült a háznál lévő útpadkára, majd rágyújtott-a cigaretta mellett önmagára is, hiszen az átitatott szövet rögtön lángra lobbant. Miután a keletkezett tűzet eloltották a férj úgy döntött, nem értesítik a mentősöket.

A cikk a reklám után folytatódik

Reggel 07:00 körül a nő betelefonált a munkahelyére, hogy nem tud dolgozni menni, mivel megégett. 07:45-kor a lakáshoz kiérkező munkatársa megdöbbenve látta, hogy kolléganője mennyire összeégett, és rögtön értesítette a mentősöket. Az asszonyt a helyszínre kiérkező mentőhelikopter egy budapesti kórházba szállította kezelésre.

Forrás: OrientPress Hírügynökség

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!