Ma Aladár és Álmos napja van. Holnap Eleonóra és Zelmira napja lesz.
A+ A A-

Kedvezményes méhnyakrák elleni védőoltás a középiskolákban

Kedvezményes méhnyakrák elleni védőoltás a középiskolákbanA fiatalok szexuális és mentálhigiénés felvilágosítását évek óta rendkívül hatékonyan szolgáló és a megelőzésre minden téren óriási súlyt helyező Szülészeti-Nőgyógyászati Prevenciós Tudományos Társaság 2010. áprilisában kezdődő kampányban rendkívüli kezdveménnyel biztosítja a humán papillómavírus okozta méhnyakrák- és egyéb HPV okozta megbetegedések elleni négykomponensű védőoltást a középiskolai tanulók (lányok és fiúk), tanárok, valamint családtagjaik részére (az indikációnak megfelelően).

Négykomponensű méhnyakrák elleni védőoltás kedvezményesen

A vakcinát igénylők a szokásos térítési díjhoz képest 25%-os megtakarítással juthatnak a védőoltássorozathoz – a Társaság Országos HPV Infó Prevenciós Programja keretében...

Mérföldkőnek tekinthető ez a kezdeményezés, hiszen a fiatalok egyre korábban kezdik meg nemi életüket, és ezáltal mind fokozottabban vannak kitéve a főleg szexuális érintkezés útján terjedő HPV-vírusok által előidézett súlyos betegségeknek.

A cikk a reklám után folytatódik

Április közepéig lehet jelentkezni

Az oltássorozatra a kedvezményes programhoz most csatlakozó középiskolákban lehet jelentkezni – legkésőbb április közepéig. A részletes tájékoztató, a jelentkezési lap és egyéb dokumentumok a www.hpvinfo.hu Iskolai oltóprogram menüjében olvashatók, illetve tölthetők le. Ugyanitt, illetve a 06-40-200-748 (helyi tarifával hívható) kékszámon kaphatnak bővebb szakmai felvilágosítást magáról a HPV-fertőzésről is.

SzNPTT kapcsolatfelvétel: (06-1) 430-3869 és (06-1) 430-3867; kampanykozpont@hpvinfo.hu

Címkék:
Kapcsolódó kifejezések: HPV  méhnyakrák  négykomponensű HPV oltás  védőoltás 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!