Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Miklós napja van. Holnap Ambrus napja lesz.
A+ A A-

Fiatalt ölt Gina Debrecenben, ketten kórházban

gina debrecen mtiEgy fiatal férfi meghalt, ketten pedig életveszélyes mérgezéssel kerültek kórházba szerda hajnalban, miután egy debreceni lakáson a GHB, más néven Gina tudatmódosító szerből fogyasztottak – tájékoztatta a mentőszolgálat és a rendőrség az MTI-t.

A huszonéves fiatalokkal volt egy negyedik társuk is, ő beszélt az esetről a mentőknek. A halálos mérgezés pontos okát a toxikológiai vizsgálatok fogják kideríteni – közölte Pápai György, a regionális mentőszolgálat vezetője.

Kovács Károly rendőr százados, a megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának munkatársa elmondta: a debreceni Gyergyó utcai lakásban a mentőknek újra kellett éleszteniük az egyik fiatalt. Őt és társát életveszélyes állapotban szállították kórházba, a harmadik férfi életét már nem tudták megmenteni.


A cikk a reklám után folytatódik

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére azt mondta: az egyik fiatalt a Debreceni Egyetem II. számú belgyógyászati klinikájára, a másikat a debreceni Kenézy kórházba szállították.

Az Országos Mentőszolgálat sajtóügyeletese az MTI megkeresésére azt mondta: az egyik fiatalt a Debreceni Egyetem (DE) II. számú belgyógyászati klinikájára, a másikat a debreceni Kenézy kórházba szállították. Fuxreiter Margit, a DE Orvos- és Egészségtudományi Centrumának stratégiai igazgatóhelyettese az MTI megkeresésére nem adott felvilágosítást a sérültek állapotáról.

Az MTI a rendőrségtől megtudta: az újraélesztett férfi állapotát időközben sikerült stabilizálni, de ő továbbra is életveszélyes állapotban fekszik a klinikán. A mérgezést szenvedett másik fiatalt azonban időközben kiengedték a kórházból, rendőrségi kihallgatása megkezdődött. Kovács Károly százados azt is elmondta, hogy a fiatalok a kábítószer mellett alkoholt is fogyasztottak. A rendőrség az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja.


MTI / Fotó: Czeglédi Zsolt

Címkék:
Kapcsolódó kifejezések: GHB  Gina 
© Copyright 1993-2019 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!