Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Antal és Antónia napja van. Holnap Piroska napja lesz.
A+ A A-

Kellemetlen meglepetés az OMSZ-nál

Bővebben...Miután a Kúria a szakszervezet beadványa nyomán érvénytelenítette a kollektív szerződést, az abban foglaltak érvénytelenné váltak.

Utolsó frissítés: 2019. december 23. hétfő, 09:37

Találatok: 166

Hihetetlen, hányszor jár dokihoz az átlag magyar

Bővebben...Magyarországon átlagosan 9,6 napot töltenek a betegek az intézményekben, ami a negyedik leghosszabb intervallum a rangsorban.

Utolsó frissítés: 2019. december 20. péntek, 20:40

Találatok: 518

Megbuktatták Éger Istvánt, a Magyar Orvosi Kamara elnökét

Bővebben...A Magyar Orvosi Kamara küldöttgyűlése 202-120 arányban megbuktatta az eddigi elnököt, Éger Istvánt, és Kincses Gyulát választotta a szervezet új elnökének – írta meg a Facebookon Kunetz Zsombor, a Röntgen blog szerzője.

Utolsó frissítés: 2019. november 30. szombat, 12:51

Találatok: 272

Egy hozzászólás miatt kirúgták az ápolónőt

Bővebben...Politikai okokat sejt a kirúgása hátterében az az ápolónő, akit állítása szerint azért távolítottak el a siófoki kórházból, mert a térség fideszes képviselőjére kellemetlen tartalmú bejegyzést tett közzé a Facebookon – írja az atv.hu.

Utolsó frissítés: 2019. november 30. szombat, 12:41

Találatok: 253

Életeket ment a vastag- és végbélszűrés!

Bővebben...2019. november 13-án a Kor Kontroll Társaság az Országos Onkológiai Intézettel (OOI) közös nyílt napot tartott, hogy felhívja a figyelmet a vastag- és végbélrák megelőzésének, illetve korai stádiumban történő felismerésének, szűrésének jelentőségére. Az egészségnapra nagy számban érkeztek középiskolások, hogy neves onkológus szakemberektől tájékozódjanak a prevenciós és terápiás lehetőségekről.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2019. november 20. szerda, 16:31

Találatok: 181

Már az időpontkéréshez is időpont kell a rendelőkben

Bővebben...Sok budapesti szakrendelőben már januári ultrahang-vizsgálatra is csak november második felében lehet időpontot foglalni.

Utolsó frissítés: 2019. november 11. hétfő, 12:33

Találatok: 237

Ki lett „A nemzet háziorvosa”?

Bővebben...Ritka alkalom, amikor a háziorvosok erősen és tisztán érezhetik a feléjük áradó szeretetet és megbecsülést. Ezt élhették át azok, akik jelen voltak november 4-én a patinás Pesti Vigadóban, ahol immár kilencedik alkalommal ünnepelték azokat az alapellátásban dolgozó háziorvosokat és nővéreket, akik „A nemzet háziorvosa” pályázaton a legtöbb szavazatot kapták. Nemcsak kis-Magyarország gyógyítóit, hanem közös gyökereink révén az egész Kárpát medence gyógyítóit Erdélyből a Felvidékről, Kárpátaljáról és a Vajdaságból is.

Utolsó frissítés: 2019. november 05. kedd, 16:25

Találatok: 202

© Copyright 1993-2019 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!