Ma Zalán napja van. Holnap Árpád napja lesz.
A+ A A-

Semmelweis Egészségnap: szabad-e diétázni gyermekkorban?

Bővebben...A gyermekek kiegyensúlyozott táplálkozása a felnőttkori egészség egyik alappillére. De mit jelent ez pontosan: szabad-e megvonni a legfinomabb falatokat, milyen élelmiszereket kellene elfelejteni, és milyen alapanyagok kerüljenek mindenképpen a tányérra? A Semmelweis Egészség Napok programsorozat márciusi rendezvénye az egészséges táplálkozásra és a testmozgásra koncentrál, tanácsadással és állapotfelmérésekkel segíti a családokat.

Utolsó frissítés: 2020. február 21. péntek, 23:03

Találatok: 167

ÉletMentő – Mobilalkalmazás az életért

Bővebben...Az ingyenesen letölthető és használható ÉletMentő applikációval könnyen elérhető a mentőszolgálat olyan helyezetekben, amikor leginkább szükségünk van rá.

Utolsó frissítés: 2020. február 10. hétfő, 16:44

Találatok: 153

Rák Világnap - hazánkban halnak meg legtöbben az EU-ból

Bővebben...„Ez vagyok, és ezt teszem” - a rákellenes liga nemzetközi kampányt indított. Kásler szerint a rákellenes világnap lehetőséget ad arra, hogy ráirányítsa a figyelmet a megbetegedésekre, elsősorban a megelőzés fontosságára. Az Eurostat a rák világnapjára, február 4-re időzítette legfrissebb jelentését - az európai Unión belül hazánkban hal meg a legtöbb ember rákban.

Utolsó frissítés: 2020. február 05. szerda, 09:30

Találatok: 179

Kellemetlen meglepetés az OMSZ-nál

Bővebben...Miután a Kúria a szakszervezet beadványa nyomán érvénytelenítette a kollektív szerződést, az abban foglaltak érvénytelenné váltak.

Utolsó frissítés: 2019. december 23. hétfő, 09:37

Találatok: 275

Hihetetlen, hányszor jár dokihoz az átlag magyar

Bővebben...Magyarországon átlagosan 9,6 napot töltenek a betegek az intézményekben, ami a negyedik leghosszabb intervallum a rangsorban.

Utolsó frissítés: 2019. december 20. péntek, 20:40

Találatok: 691

Megbuktatták Éger Istvánt, a Magyar Orvosi Kamara elnökét

Bővebben...A Magyar Orvosi Kamara küldöttgyűlése 202-120 arányban megbuktatta az eddigi elnököt, Éger Istvánt, és Kincses Gyulát választotta a szervezet új elnökének – írta meg a Facebookon Kunetz Zsombor, a Röntgen blog szerzője.

Utolsó frissítés: 2019. november 30. szombat, 12:51

Találatok: 358

Egy hozzászólás miatt kirúgták az ápolónőt

Bővebben...Politikai okokat sejt a kirúgása hátterében az az ápolónő, akit állítása szerint azért távolítottak el a siófoki kórházból, mert a térség fideszes képviselőjére kellemetlen tartalmú bejegyzést tett közzé a Facebookon – írja az atv.hu.

Utolsó frissítés: 2019. november 30. szombat, 12:41

Találatok: 322

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!