Ma Nóra és Lili napja van. Holnap Izabella és Dalma napja lesz.
A+ A A-

Lúdtámadás miatt nyílt sípcsonttörés

Lúdtámadás miatt nyílt sípcsonttörésVadlúd támadt Nagy-Britanniában egy férfira, aki emiatt négykerekű terepmotorjával nekiment egy fának és nyílt lábtörést szenvedett.

A „légitámadás” egy tó partján, Cowfold közelében érte a terepmotorost. Egy kanadai gúnár vette üldözőbe kotló párját és tojásaikat féltve. A férfi hiába hajtott sebesen quadjával, a liba könnyedén beérte, rászállt a fejére és erőteljesen „megkopogtatta”.

A nyugdíjas fogorvos annyira meghökkent a lúd vadságától, hogy elvesztette uralmát terepmotorja felett és fának ütközött. Lábatörötten feküdt a földön, mígnem segélykérő kiáltásaira felfigyelt egy közelben lakó nő.

A cikk a reklám után folytatódik

A mentők igen csúnya, nyílt töréssel szembesültek: a sípcsont átfúródott a bőrön. Ezért elaltatták a férfit a helyszínen, hogy helyre igazíthassák a csontot. A lúdtámadás áldozata várhatóan fél éven át lábadozik.

A libacsalád viszont jól van. Immár hat fiókát nevel a harcias apa tojójával, amely a harci cselekmények alatt végig kotlott – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.

MTI

Kapcsolódó kifejezések: baleset  lúdtámadás  nyílt törés  vadlúd 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!