Ma Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
A+ A A-

iPatika - mobilon a patikák

ipatika1iPatika néven új szolgáltatás indul, az alkalmazás segítségével mobileszközön is hozzáférhetővé válnak a magyarországi patikák elérhetőségei - közölte az Emberi Erőforrások Minisztériuma szombaton az MTI-vel.

A szolgáltatás digitális térképen jeleníti meg valamennyi közforgalmú, fiók és intézeti gyógyszertárat, így a felhasználóhoz legközelebb eső patikát is. Emellett tájékoztatást ad a kiválasztott gyógyszertár nyitvatartási rendjéről és elérhetőségéről, így a felhasználó azonnal kapcsolatba léphet az alkalmazáson keresztül a választott gyógyszertárral.

Tartalmaz az alkalmazás egy beépített útvonaltervezőt is, ami jelentősen megkönnyíti a tájékozódást, a kiválasztott gyógyszertár elérését. További tartalmi és technikai részletekről az ipatika.com oldalon tájékozódhatnak az érdeklődők a tárca közleménye szerint.


A cikk a reklám után folytatódik

DiabFórum magazin

A szolgáltatást a minisztérium egészségügyért felelős államtitkárságának kezdeményezésére indítja a Gyógyszerészeti és Egészségügyi Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet és a Magyar Gyógyszerészi Kamara.


MTI

Kapcsolódó kifejezések: iPatika  mobiltelefonok  okostelefon 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!