Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.
A+ A A-

Aranyérmes lett a hallatlan.hu!

hallatlan-huAranyéremben részesült e-Befogadás kategóriában a jelnyelvet népszerűsítő magyar internetes oldal, a www.hallatlan.hu a World Summit Award (WSA) versenyen.

A WSA a világ legjobb e-Content és leginnovatívabb IKT (Információs és Kommunikációs Technológia) alkalmazásainak versenye. Minden ország minden egyes kategóriában csak egy projektet nevezhetett. A hazai zsűri a Magyar Tartalomipari Szövetség (MATISZ) által meghirdetett eFestival nyertesei közül választotta ki a nyolc kategória jelöltjeit, többek között a hallatlan.hu-t is.

A hallatlan.hu online jelnyelvi szótár magyar, angol, spanyol és német nyelven segít elsajátítani halló embereknek a jelnyelvet. A weboldalon kvízek, keresztrejtvények és videobetétek segítik a jelnyelv tanulását, a szótár pedig a siketekkel való mindennapos kommunikáció megkönnyítéséhez nyújt segítséget. Az oldalon található jelkincstárat folyamatosan bővítik, a fórum pedig segíti a hallók és a siketek közötti akadálymentes kommunikációt – közölte a Hallatlan Alapítvány hétfőn az MTI-vel.

A cikk a reklám után folytatódik

A nemzetközi megmérettetésre több száz, országonként előválogatott pályamű érkezett mintegy 105 országból. A zsűri – amelynek tagjai között voltak reklámszakemberek, tanárok, telekommunikációs szakemberek, újságírók és kutatók a világ valamennyi kontinenséről – mintegy 460 pályaművet bírált el Hongkongban. A nyolc kategória győzteseit három lépcsőben választották ki.


MTI

Kapcsolódó kifejezések: WSA  World Summit Award  eFestival  hallatlan.hu  jelnyelv  siketek 
© Copyright 1993-2019 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!