Ma Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
A+ A A-

A prosztatarák örökletességét vizsgálták meg svéd kutatók

Bővebben...A prosztatarák különböző formáinak örökletességét vizsgálták meg svéd kutatók - írta a Science Nordic portál.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2016. augusztus 15. hétfő, 15:14

Találatok: 1740

Prosztatarák utáni őssejtbeültetés szüntetheti meg a súlyos merevedési zavarokat

Bővebben...Őssejtbeültetés a hímvesszőbe megszüntetheti azokat a súlyos merevedési problémákat, amelyek egyes férfiaknál fellépnek prosztatarák után - derült ki francia kutatók által csütörtökön közzétett első biztató eredményekből.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2016. január 29. péntek, 03:31

Találatok: 1566

Prosztatarák - mediterrán étrend és a zöld tea jótékony hatása

Bővebben...A mediterrán étrend és a nagy mennyiségű zöld tea fogyasztása jótékony hatással lehet a prosztatarákkal élőkre - állítják új-zélandi kutatók egy kis létszámú vizsgálatra alapozva eredményeiket.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 2613

Movember - Növesszen bajuszt prosztatarák helyett

Bővebben...Bajusznövesztéssel akarja felhívni a figyelmet a prosztatarák megelőzésére és a férfiak egészségének megőrzésére a gyűjtéssel egybekötött nemzetközi Movember-mozgalom, amelyhez idén ötödik alkalommal csatlakozott Magyarország.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 5240

Férfiak Nemzetközi Hete: kék szalaggal a rákszűrésért

Bővebben...A prosztatarákszűrés fontosságára hívják fel a figyelmet világoskék szalaggal a Magyar Rákellenes Liga önkéntesei Budapest több pontján csütörtökön a Férfiak Nemzetközi Hete alkalmából.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 4590

Új prosztatarák-terápia csökkenti az impotencia és az inkontinencia kockázatát is

Bővebben...Kevesebb mellékhatással jár, csökkenti az impotencia és az inkontinencia kockázatát a korai prosztatarák kezelésére kidolgozott új technika, melyet a Lancet Oncology című szakfolyóiratban ismertettek.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 6349

Céklával a prosztatarák ellen

Bővebben...A céklát vagy utálják, vagy imádják az emberek. A gyönyörű, lilás színű növény savanykás íze ugyanis eléggé megosztó. Mivel azonban egy igazi vitaminbombáról van szó, érdemes lenne mindenkinek fogyasztania belőle, annál is inkább, miután egyre több gyógyító tulajdonság derül ki róla. A Semmelweis Egyetem új kutatása szerint a cékla még az előrehaladott prosztatarákos betegek kemoterápiája során, annak kiegészítésében is hatékony segítséget nyújthat.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 5022

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!