Ma Oszkár napja van. Holnap Boglárka napja lesz.
A+ A A-

Közétkeztetésben dolgozó séf nyerte a „Főzz másképpen!” receptversenyt!

Bővebben...Pákozdi Norbert séf nyerte meg a Magyar Elhízástudományi Társaság és a Kor Kontroll Társaság receptversenyét. Az okleveleket a két társaság elnöke: Dr. Halmy Eszter és B. Király Györgyi adta át a MET XXVII. kongresszusán Budapesten.

Utolsó frissítés: 2019. november 26. kedd, 16:26

Találatok: 742

Hamarosan eredményhirdetés - „Főzz másképpen 2019-ben!” receptverseny

Bővebben...Magyarország az OECD kimutatása szerint Európa legelhízottabb nemzete, világszerte pedig az USA, Mexikó és Új-Zéland után a negyedik helyen állunk!

Utolsó frissítés: 2019. november 17. vasárnap, 16:50

Találatok: 694

Főzz másképpen! - receptverseny eredményhirdetés

Bővebben...A magyarok számítanak Európa legelhízottabb nemzetének, és világszinten is a negyedik helyen állunk, hiszen a túlsúly és az elhízás a hazai felnőtt lakosság több mint kétharmadát érinti, ráadásul minden 4.-5. gyermek túlsúlyos vagy elhízott Magyarországon!

Utolsó frissítés: 2018. december 05. szerda, 07:30

Találatok: 1024

Főzz másképpen! ...avagy miért írtuk ki országos receptversenyünket?

Bővebben...Az elhízás népbetegség Magyarországon. A legfrissebb OECD jelentés szerint a magyarok Európa legelhízottabb nemzete; a 15 év felettiek 30 százaléka elhízott, és sajnos világszinten is a negyedik helyen állunk.

Utolsó frissítés: 2018. október 20. szombat, 12:43

Találatok: 971

Szlovákiai nyertes a „Főzz másképpen!” receptversenyen

Bővebben...A komarnoi Magyar Roland nyerte meg a Magyar Elhízástudományi Társaság és a Kor Kontroll Társaság receptversenyét. A díjakat a két társaság elnöke: Halmy Eszter és B. Király Györgyi adta át a MET 25. jubileumi kongresszusán a budapesti Magyar Sport Házában.

Utolsó frissítés: 2017. november 27. hétfő, 03:27

Találatok: 1440

„Főzz másképpen!” receptverseny - díjátadó

Bővebben...A „Főzz másképpen!” - kifejezetten testsúly karbantartó és egészséges ételek - receptversenyének díjátadóját a Magyar Elhízástudományi Társaság novemberi, Budapesten rendezendő 25. éves Jubileumi Kongresszusán tartja a két kiíró: a MET és a Kor Kontroll Társaság.

Utolsó frissítés: 2017. november 20. hétfő, 03:19

Találatok: 1172

A táplálkozás és a genetika találkozása

Bővebben...Milyen tulajdonságokat kaptunk a szüleinktől, felmenőinktől? Mit fogunk átadni utódainknak másod- és harmadiziglen? Ki miért marad egészséges? Öröklődhet a humor és a kreativitás? Alacsony szülőknek alacsony gyermekeik lesznek? Csak néhány molekula eltérésén múlik, hogy egyesek exhibicionisták, mások pedig visszahúzódóak? Képesek vagyunk arra, hogy öröklött adottságaink ellenére ne hízzunk el? Megannyi kérdés, melyek mindenkit érdekelnek és minden ember számára izgalmassá teszik a genetikát.

Utolsó frissítés: 2017. szeptember 04. hétfő, 16:18

Találatok: 2068

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!