Ma Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
A+ A A-

Val Kilmer őszintén beszél a gégerákjáról

val kilmerVal Kilmer rájött, hogy betegsége előtt túl komolyan vette az életet.

Bár nyílt titok volt eddig is, hogy Val Kilmer rákkal küzd, most azonban a színész maga is beszámolt a kritikus időszakról, mely alatt végig tagadta a nyilvánosság előtt a diagnózist.

A 73 éves Michael Douglas volt az, aki megszellőztette, hogy színésztársának és barátjának torokrákja van, aki sokáig cáfolta a hírt, majd idén a Redditen egy érdeklődő rajongójának végül bevallotta a dolgot.

Most a Hollywood Reporter exkluzív interjújában további részleteket is elárult, többek között azt is, hogy szcientológusként is vállalta a kemoterápiát. Kilmeren a kezelése részeként légcsőmetszést hajtottak végre, melynek következtében reszelős maradt a hangja és sokszor légzési nehézségekkel küzd a mai napig is. És, hogy hogyan látja a gyógyulás útjára lépve eddigi életét?

DiabFórum magazin

“Túl komoly voltam. Mindenkinél több Oscart szerettem volna és folyton mérges voltam, amiért az ehhez hasonló dolgok nem jöttek össze.”

– mondta a Top Gun sztárja, aki két gyermekével, a 22 éves Jackkel és a 26 éves Mercedesszel állt modellt a magazinnak.

Val egyébként egy percig sem gondolkodott a visszavonuláson, jövőre négy filmje is elkészül, ráadásul rendezőként is bemutatkozik majd.

 

Kapcsolódó kifejezések: Val Kilmer  gégerák 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!