Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Jenő napja van. Holnap Erzsébet napja lesz.
A+ A A-

Meghalt Carrie Fisher

carrie fisherBár hétfőn a 60 éves színésznő állapota még stabilnak tűnt, a család szóvivője kedden bejelentette, hogy Carrie Fisher meghalt.

Carrie Fisher még pénteken kapott szívrohamot egy Londonból Los Angelesbe tartó járaton. Az eset nagyon súlyos volt, utastársai élesztették újra a színésznőt, aki leszállás után azonnal egy közeli kórházba szállítottak.

A TMZ magazinnak az újjáélesztésben részt vevő orvostanhallgató azt nyilatkozta, hogy Fisher nagyjából landolás előtt 15 perccel lett rosszul. Egy orvostanhallgató kezdte meg újjáélesztését, amit aztán az egészségügyi személyzet folytatott.

Fisher a Csillagok Háborúja Leia hercegnőjeként szerzett magának világhírt. Új könyve, a The Princess Diarist promóciós turnéjáról tért haza Angliából, amikor az eset történt. Leia hercegnő még egy filmben biztosan fel fog tűnni, Fisher ugyanis már leforgatta az összes jelenetét a sorozat következő darabjában, amely 2017 decemberében kerül csak a mozikba. Az Episode VIII. munkacímen futó filmben így ő is szerepelni fog.

 

Kapcsolódó kifejezések: Carrie Fisher  Csillagok háborúja  Leia hercegnő 
© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!