Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Henrik és Roland napja van. Holnap Valter napja lesz.
A+ A A-

Schwarzenegger megnyitotta az életét bemutató osztrák múzeumot

Museum2Ausztriába látogatott Arnold Schwarzenegger, és ünnepélyesen felavatta a szülőházában berendezett múzeumot.

A kiállítást már három hónapja megnyitották az érdeklődők előtt, de pénteken „Arnie” jelenlétében ünnepélyesen is felavatták. Az épület előtt érdeklődők és újságírók tömege fogadta Schwarzeneggert, de az esős idő miatt az ünnepséget – és a beszédeket is – a tervezettnél rövidebbre fogták.

„Számomra ez a múzeum az akarat szimbóluma, azt jelképezi, hogy mindenkinek van egy esélye az életben” – mondta a Stájerországból származó világhírű hollywoodi színész, Kalifornia volt kormányzója. Schwarzenegger a köszöntők után leleplezte saját, életnagyságúnál is magasabb bronzszobrát.
 Az osztrák származású híresség előző nap érkezett meg magánrepülőgépével Grazba. A szülőhazájában tett látogatásra elkísérte legidősebb fia, Patrick is.


A cikk a reklám után folytatódik

Arnold Schwarzenegger 1947-ben született. Gyermekkorát a Graz melletti Thalban töltötte. Fiatalon, testépítő bajnokként elért sikerek után az Egyesült Államokba költözött és filmszínészként világhírre tett szert. 2003-tól 2011 januárjáig Kalifornia amerikai szövetségi állam kormányzója volt. 2010-ben kiderült, hogy van egy házasságon kívül született tízéves fia. Néhány hónappal ezután ő és a felesége, Maria Shriver különváltak egymástól.

Az első három hónapban ötezren voltak kíváncsiak a thali Schwarzenegger-múzeumra.


MTI

Kapcsolódó kifejezések: Arnold Schwarzenegger  múzeum 
© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!