Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Hella napja van. Holnap Emil és Csanád napja lesz.
A+ A A-

Fajkusz kocc Fajkusz: „Szerintem jó nagypapa leszek!”

Bővebben...Több, mint 30 éves emlék. Helyszínünk Zugló, a Szent Domonkos templom csendje. Hátul, a gyóntatófülkék mellett egy alacsony, de gyönyörű arcú, gyönyörűen kidolgozott testű kamasz srác áll alázatosan. Fajkusz Csaba tornász, a közeli Tornacsarnokból érkezett. Sokszoros bajnok, pedig akkor még nincs is a csúcson. Autogramot adni hívtam, mivel köröttem a csajok tombolnak érte, és a még létező Képes Sportban épp apró, ám szupi fotó jelent meg róla, ahogy magnéziumos kézzel bejelentkezik gyakorlatra. Kábé húsz lány onnan kivágott fotója van rám bízva dedikálás céljából, amit professzoros szórakozottsággal sikerül otthon hagynom. Égő. Csak a tárcámban lapul egy, amit mindig magamnál hordok, bár én ezt a fiút nem erotikus okból szeretem. Az orra alá nyomom, odafirkant, hát majd jobb híján húsz fecnire vágom, azt szétosztom! A következő, lassan 35 évre természetesen nem nyomja rá bélyegét ez a kínos incidens.

Utolsó frissítés: 2018. máj. 18. péntek, 15:51

Találatok: 190

Val Kilmer őszintén beszél a gégerákjáról

Bővebben...Val Kilmer rájött, hogy betegsége előtt túl komolyan vette az életet.

Utolsó frissítés: 2017. december 22. péntek, 15:20

Találatok: 421

Az alelnök-sorozat sztárja mellrákban szenved

Bővebben...Julia Louis-Dreyfus, Az alelnök-tévésorozat (VEEP) többszörös Emmy-díjas sztárja Twitter-üzenetben jelentette be, hogy mellrákban szenved - számolt be róla pénteken a BBC News.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. szeptember 30. szombat, 06:40

Találatok: 262

Családi körben töltötte II. Erzsébet királynő a zafírjubileumot

Bővebben...Családja körében töltötte zafírjubileumát, vagyis trónra lépésének 65. évfordulóját hétfőn II. Erzsébet királynő.

Utolsó frissítés: 2017. február 06. hétfő, 19:36

Találatok: 720

Tánclépésben Delbó Balázs - „Utálom és kerülöm is a közhelyeket!”

Bővebben...Életemben nem bénáztam még ennyit bevezetőn. Isten az égben, hát ki ez az Ember?! Táncos? Filmes? Humoros vagy komoly? Önző vagy ingét-gatyáját határon is áthajító?  Barátságos vagy zárkózott? Netán mindez egyszerre? Húsz éve nézem Sorsa girbe-gurbáit, de számomra mindvégig megfejthetetlen maradt. Pedig istók zicsi sasoltam eleget! Sőt, egy-egy operabeli szerepe után esküdtem a széktámlára, hogy végre ismerem Őt, én, a Néző. Tudják, onnan lentről, a sorok közül. Hiszen a Művész valóban teljesen kitárulkozik a színpadon.

Utolsó frissítés: 2017. február 03. péntek, 05:06

Találatok: 2325

David Bowie három hónappal a halála előtt tudta meg, hogy betegsége gyógyíthatatlan

Bővebben...David Bowie három hónappal a halála előtt tudta meg, hogy betegsége gyógyíthatatlan - írta a BBC, mely szombaton sugározza a tavaly januárban elhunyt énekesről készült dokumentumfilmjét.

Utolsó frissítés: 2017. január 10. kedd, 09:59

Találatok: 691

Janet Jackson 50 évesen megszülte első gyermekét

Bővebben...Megszülte első gyermekét az ötvenéves Janet Jackson - erősítette meg a hírt az amerikai popénekesnő szóvivője.

Utolsó frissítés: 2017. január 12. csütörtök, 11:18

Találatok: 617

© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!