Ma Előd napja van. Holnap Gyöngyi napja lesz.
A+ A A-

„Valószínűleg nehéz eset vagyok” - Interjú Fehér Nóra tornásznővel

Bővebben...Fehér Nóra helyszínről-helyszínre, edzőtől-edzőig ment, míg végre Kelemen Márta és Draskóczy Imre vezetésében embereire talált. Őcsillaga ugyanis finoman szólva nehéz eset. Kemény kéz kell hozzá. Meg se próbáljanak neki gügyögni, mellébeszélve süketelni, mert kamaszos lendületéből hamar kiosztja, kinek mi jár!

Utolsó frissítés: 2018. szeptember 16. vasárnap, 23:18

Találatok: 4347

Interjú Kántor Nórával, a Centrál Színház súgójával

Bővebben...Utállak, Édim! – kaffantotta oda egymásnak két egypetéjű ikerpár olykor-olykor, a vadul dühöngő kamaszévei alatt. Hívják őket nyugodtan Kántor Tímeának és Kántor Nórának, mivel ez a nevük. Nórát – aki jelenleg a budapesti Centrál Színház egyik súgója és rendezőasszisztense – keszthelyi otthonában rohantam meg interjúzás okán.

Utolsó frissítés: 2018. július 27. péntek, 18:47

Találatok: 1964

Storczer Beáta: „A Gondolatnak teremtő ereje van!”

Bővebben...Interjú Storczer Beáta ex-tornásznővel, az 1988-as szöuli olimpia ötödik helyezettjével

Utolsó frissítés: 2018. július 08. vasárnap, 15:59

Találatok: 3021

Fajkusz kocc Fajkusz: „Szerintem jó nagypapa leszek!”

Bővebben...Több, mint 30 éves emlék. Helyszínünk Zugló, a Szent Domonkos templom csendje. Hátul, a gyóntatófülkék mellett egy alacsony, de gyönyörű arcú, gyönyörűen kidolgozott testű kamasz srác áll alázatosan. Fajkusz Csaba tornász, a közeli Tornacsarnokból érkezett. Sokszoros bajnok, pedig akkor még nincs is a csúcson. Autogramot adni hívtam, mivel köröttem a csajok tombolnak érte, és a még létező Képes Sportban épp apró, ám szupi fotó jelent meg róla, ahogy magnéziumos kézzel bejelentkezik gyakorlatra. Kábé húsz lány onnan kivágott fotója van rám bízva dedikálás céljából, amit professzoros szórakozottsággal sikerül otthon hagynom. Égő. Csak a tárcámban lapul egy, amit mindig magamnál hordok, bár én ezt a fiút nem erotikus okból szeretem. Az orra alá nyomom, odafirkant, hát majd jobb híján húsz fecnire vágom, azt szétosztom! A következő, lassan 35 évre természetesen nem nyomja rá bélyegét ez a kínos incidens.

Utolsó frissítés: 2018. szeptember 16. vasárnap, 21:14

Találatok: 2956

Val Kilmer őszintén beszél a gégerákjáról

Bővebben...Val Kilmer rájött, hogy betegsége előtt túl komolyan vette az életet.

Utolsó frissítés: 2017. december 22. péntek, 15:20

Találatok: 1979

Az alelnök-sorozat sztárja mellrákban szenved

Bővebben...Julia Louis-Dreyfus, Az alelnök-tévésorozat (VEEP) többszörös Emmy-díjas sztárja Twitter-üzenetben jelentette be, hogy mellrákban szenved - számolt be róla pénteken a BBC News.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. szeptember 30. szombat, 06:40

Találatok: 904

Családi körben töltötte II. Erzsébet királynő a zafírjubileumot

Bővebben...Családja körében töltötte zafírjubileumát, vagyis trónra lépésének 65. évfordulóját hétfőn II. Erzsébet királynő.

Utolsó frissítés: 2017. február 06. hétfő, 19:36

Találatok: 1316

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!