Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Szilárda napja van. Holnap Valér napja lesz.
A+ A A-

Férfi G-pont: a prosztata masszázs 18+

Férfi G-pont: a prosztata masszázs 18+Van a férfiak testében egy pont, amelyről ugyan nem beszélnek szívesen, de a legnagyobb élvezetet nyújtja számukra. A prosztata masszírozása a férfi test titkos kapuját tárhatja fel. Minden nő kezében csodafegyver lehet, ha ismeri párja rejtett pontját. Ne féljünk kitapogatni, hiszen olyan fantasztikus orgazmust érhetnek el a férfiak, amiről még csak nem is tudják, hogy létezik!

Tabu! Tudj meg mindent a férfi G-pontról!

A legtöbb férfi ódzkodik prosztatájának érintésétől. Nem szeretik, ha a végbélnyílásukba kutakodnak, hiszen igen érzékeny pontjukra tapinthatunk. Fellebbentjük a fátylat erről a titkos területről, amivel bátran hozd izgalomba a partneredet! A férfi G-pont nagyban hasonlít a nőihez, hasonló érzést is ad, amilyet nőknek a női, csak annyi a különbség, hogy a férfiaknál a prosztatához kapcsolódik.

Prosztata: hol van? Mi is ez?

Először közös beszélgetéssel puhatold ki, hogy szeretné-e, ha megérintenéd őt ott is. Ha nemet mond, esetleg szemérmességből teszi, ezért finoman, próbáld simogatni előjáték közben a végbélnyílást, és csak lassan haladj befelé. Ha ekkor is tiltakozik, akkor ne erőltesd tovább! Nem minden férfi szeretné megtapasztalni a G-pont nyújtotta orgazmus élményét.

Férfi G-pont: a prosztata masszázs 18+A prosztata vagy dülmirigy gesztenye alakú és nagyságú. A férfi szervezet különleges helyzetű és működésű, simaizomból és mirigyállományból álló szerve. A hólyagalapon helyezkedik el, alapjával a hólyagra, csúcsával a gáti húgycsőre simul, körbeveszi a hólyagnyakat és a húgycsövet. A prosztata közelében futnak el a péniszt ellátó és a merevedés kialakulásában fontos szerepet játszó idegrostok is. A férfi  G-pontot nem olyan nehéz megtalálni, mint amilyennek elsőre tűnik.  Fektesd a férfi a hátára felhúzott lábbal, majd kezd el simogatni a hátsó bejáratot.

A prosztatát úgy találjuk meg, ha erősen síkosított ujjunkat, felvezetjük a férfi ánuszán, és addig hatolunk vele előre a hasfal felé tapintva, amíg meg nem érzünk egy dió nagyságú csomót. A prosztatára gyakorolt gyengéd nyomás vagy dörzsölgetés a legtöbb férfinak különleges gyönyörérzést okoz.

Természetesen ilyenkor az élvezet kedvéért kicsi elkalandozhatnak az ujjak a gát körül is.  Arra figyelj azonban, hogy amint igyekszel keresni a végbélben a gyönyör pontját, legyél nagyon óvatos, és az sem árt, ha egy kis síkosítót is használsz hozzá. Ha egyszer csak érzel egy dió méretű puklit, nagyjából 5 centire a testében, megtaláltad.

Hogyan stimulálhatod?

Nagyon fontos, hogy mindig az egyszerű variációkat válaszd, főleg, amíg nem vagytok gyakorlottabbak a dologban. Tehát először csak lassan, nyugodtan, megfelelő mennyiségű-, és minőségű síkosítóval, nehogy fájdalmat okozz. Nagyjából általánosságban elmondható, hogy egy határozott mozdulattal megnyomod azt a pontot, az mindenkinek kellemes érzést okoz. Ne ijedj meg azon, ha elsőre nem lesz eget rengető élvezet, össze kell csiszolódni ilyen téren is.

Millió Arany-pont

A kínaiak a végbélnyílás és a herezacskó közötti részt a Millió Arany-pontjának hívják. A végbélnyílás és a herezacskó között húzódik ugyanis az ondóvezeték egyik külső szakasza, amely merevedéskor könnyen kitapintható. Ha az orgazmus előtt erősen megnyomjuk ezt a pontot, a magömlés késleltethető. Persze egy kis időbe telik, míg az ember szeretkezés közben is könnyedén megtalálja ezt a pontot és a megfelelő nyomóerőt. Ha azonban uralni tudjuk ezt a pontot, kedvünk szerint húzhatjuk el az orgazmust. A prosztata külső stimulálásával, ingerlésével is izgatható ez a hely. Ritmikus nyomkodása izgatja a férfit. A megfelelő masszázs technikával az ejakuláció nagyon gyorsan elérhető.

A legtöbb férfi nem is sejti, hogy milyen hatalmas kéjlehetőség rejlik itt. A valóságban a prosztatamasszázzsal igen speciális és intenzív orgazmusok érhetők el! A férfi számára nehézkes a saját prosztatájának a megérintése, mert ehhez egyik ujját az ánuszba kell vezetni. Ez kényelmetlen testhelyzetet kíván. A prosztatamasszázs tehát a nők feladata.

Prosztata masszázs: használati útmutató

 • A legfontosabb a megfelelő higiénia, előtte alaposan mossuk meg a végbélnyílás körüli területet!
 • Alapos kézmosás után, csak lekerekített, kicsi körmökkel kezdd el a belső masszázst! A hosszú műkörmök könnyen sérülést okozhatnak.
 • A titkos fegyver bevetése előtt, izgasd fel partneredet, jöjjön hangulatba a szexuális kísérlet előtt!
 • A női hüvelyétől eltérően az ánusz nem nedvesedik magától. Használj sok vazelint vagy síkosító krémet!
 • Használhatsz vékony latex kesztyűt, vagy vékony gumióvszert is, fontos, hogy mindig síkos legyen az ujjad!
 • A párod feküdjön a hátára és húzza fel kissé a térdeit. Most vezesd lassan és nagyon óvatosan egyik ujjadat az ánuszba. Várj néhány másodpercet, míg o hozzászokik az ujj jelenlétéhez. Lassan masszírozd a gyűrűs záróizmot, és csak óvatosan haladj befelé!
 • Tapintsd meg az előfalat, míg a diónyi mirigyet megtalálod - és akkor kezd erősen, de érzéssel masszírozni. A masszázs legalább öt percig tartson. Ez igen fárasztó, ezért megkönnyítheted a masszázst, ha a párod egészen a melléig felhúzza a térdeit.
 • A partner szinte biztosan gyors és kemény erekcióval reagál. A férfi irányítsa a nőt, hogyan a legjobb neki. Hogy erősebben, gyengédebben, mélyebben, gyorsabban vagy lassabban szereti.
 • Anélkül, hogy a péniszt egy ujjal is érintené, az esetek felében sor kerül az orgazmusra. Ez az orgazmus erősen különbözik a megszokottól. A prosztataorgazmusnál az ejakulátum egyetlen lövéssel távozik, kirobbanó elégedettséggel övezve!
 • Amikor partnered kéri, fejezd be a masszázst. Egyedül ő érzi a kitörés igazi idő pontját. Miután az ujjad kihúztad, azonnal mosd meg! Semmiképpen se érintsd meg vele a hüvelyed, mert baktériumok kerülhetnek a hüvelykörnyezetbe.
 • A prosztatamasszázs természetesen más fogásokkal együtt is alkalmazható. Rámenős hölgyek például mialatt ujjukkal az ánuszban működnek, szájukkal a péniszt kényeztetik. Ez lehet a gyönyörök csúcsa!
 • Ha a férfinak aranyere van, akkor óvatosan, megfelelő síkosító használatával kezdj a játékhoz!

Az a férfi, aki megszereti és élvezi a prosztatamasszázst egyáltalán nem nevezhető homoszexuálisnak. Az örömszerzésnek ezt a módját gátlások nélkül bárki szabadon élvezheti!

Ha valaki gyakran élvezi a szexuális játékok ezen formáját, akkor sem kell tartania attól, hogy záróizmai lazulnak, és később sem lesznek széklettartási nehézségei.

Akik megkedvelték ezen örömök átélését, gyorsabb fokozatra is kapcsolhatnak speciális segédeszközök, például análvibrátor használatával.

Ez a masszázs potencianövelésre is kiválóan alkalmas. A tapasztalt nők tudják, hogy ezzel még a legpetyhüdtebb hímvesszőt is életre lehet kelteni. Az első kétkedések után, aki kipróbálta teljesen függővé vált tőle.

Játékszerek és praktikák

Használd a kezed

Nem csak a kereséskor tesznek jó szolgálatot az ujjaid. Sőt nem is csak akkor, ha konkrétan a G-pontot izgatod. Sok férfi már attól óriási orgazmust él át, ha az ánuszát izgatod. Ha pedig azt akarod, hogy te legyél a tökéletes szerető, spékeld meg orális szexszel a fürge ujjak szakkört.

Nyelvelj

Nem új keletű felismerés, hogy a férfiak is imádják azt, ha nyalogatják őket. Viszont itt vigyázni kell, mert nagy a fertőzés veszélye, tehát fontos, hogy mind a ketten a lehető legtisztábbak legyetek. A legjobb, ha összekötitek a kellemest a hasznossal, és zuhany után kapd el a pasit.

Dugasz

Ez már igazán haladóknak való. Szex shopban rengeteg fajta olyan kis eszköz kapható, amellyel könnyen tudod összekötni a szexet a prosztata masszázzsal. Van már mindenfajta, olyan, amely kis farkincának néz ki használat közben, vagy olyan is, amely sok kis gömböcskével segít az élvezetet még nagyobbá tenni. Kísérletezzétek ki közösen, hogy számotokra melyik a legjobb.

További érdekes linkek
Kapcsolódó kifejezések: orgazmus  prosztata masszázs 
© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!