Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Pál napja van. Holnap Vanda és Paula napja lesz.
A+ A A-

Korai magömlés: a tantraszex nyújt megoldást

Korai magömlés: a tantraszex nyújt megoldástSok férfi szenved az úgynevezett korai megömléstől, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki.

Az önkielégítés már jópár évtizede nem számít bűnnek, de ettől még nem minden esetben hasznos. A legtöbb férfi ugyanis nem szán rá elegendő időt, és egy célja van: minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ez által az rögzül, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát.

Egészen meglepő módon egy ősi távol-keleti módszer nyújt megoldást a dologra, a tantraszex. A leglényegesebb eleme ennek az együttlétnek az, hogy a felek néha megállnak, ezzel is tovább spanolva saját érzékeiket, és növelve az orgazmus intenzitását.

A cikk a reklám után folytatódik

Korai magömlés: a szexológusok szerint a legjobb megoldás a következő...

A férfi hanyatt, a nő ráül, de ahelyett, hogy a csípőjét fel-le mozgatná, előre-hátra kezd élvezetet okozni. Mikor a férfi érzi, hogy már majdnem „elkészült”, akkor megáll a nő a mozgással, vár egy-két percet (eközben persze a nő  izgatása lehetséges, sőt, ajánlott!), majd újra megindul.

A módszer elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell annyira elsietni az elélvezést. Ha pár hónap után sem javul a helyzet, akkor érdemes szexológushoz, illetve urológushoz fordulni.

Címkék:
Kapcsolódó kifejezések: korai magömlés  orgazmus  tantraszex  önkielégítés 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!