Ma Iván napja van. Holnap Vilmos napja lesz.
A+ A A-

Megoldás korai magömlésre!

A korai magömlés a férfiak 40 százalékánál okoz gondot, akár a párkapcsolat is áldozatául eshet a problémának. A brit orvosok által kifejlesztett csodaszer egy spray, amelynek segítségével akár hatszor tovább bírhatja a férfi az ágyban.

Az aktus előtt 5 perccel kell a testrészre perpetezni. A közösülés azelőtt másodpercekben meghatározható időtartama akár négy percre is növelhető.

A spray olyan kémiai anyagokat tartalmaz, amelyek gátolják, hogy a férfi túl gyorsan kerüljön izgalmi állapotba. A termék két éven belül kerülhet piacra, jelenleg a klinikai tesztidőszak végén vannak.

A tesztelés során 300, korai magömlésben szenvedő férfit vontak be Európa minden részéről. Arra kérték őket, hogy a közösülést megelőzően szórják a szert hímvesszőjükre és stopperrel mérjék, mennyi idő telik el az ejakulációig.

A férfiak 90 százalékánál a szex élvezete akár 4 percig is tarthatott. A vizsgálati alanyok kiválónak értékelték a hatást.

A projektet vezető Wallace Dinsmore professzor szerint: "A spray javította a szexuális teljesítőképességet. Használata nem okozott gondot sem a páciensnek sem partnerének. Nincs jelenleg ismert mellékhatása."

DiabFórum magazin

Címkék:
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!