Ma Julianna és Lilla napja van. Holnap Donát napja lesz.
A+ A A-

A korai magömlés gyógyítható?

a_korai_magomles_gyogyithato.jpgPatkányokon végzett kutatásokból kiindulva a szakemberek úgy tartják, hamarosan "gyógyíthatóvá" válnak a korai magömlés miatt szenvedő férfiak.

A tudósok reményei szerint a patkányokon végzett kísérletek eljuttatják az orvostudományt egy új gyógyír feltalálásához, amely segítséget nyújt majd a korai magömléssel küzdő férfiaknak.

Az ohioi Cincinnati Egyetem egy kísérlet során a hímnemű patkány gerincében olyan idegeket találtak, amelyek a magömlési ingert a nemi szervektől az agy felé továbbítják. Akis idegcsoport működését megszűntették akkor, mikor az állat párosodott. Úgy tűnt, a hím patkány közösült a nőnemű állattal, azonban a nőnemű állaton végzett vizsgálat során nyilvánvalóvá vált, hogy a magömlés elmaradt, de ezen kívül a közösülés minden egyéb tünete változatlan maradt.

A kutatók szerint tehát ezek az idegek játszanak kulcspozíciót a magömlés mértékében és idejének a szabályozásában. Szerintük ez a felfedezés a férfiaknál is használható gyógymód feltalálásához vezethet, olyanhoz, amellyel akár a lebénult férfiak ilyenfajta nemi problémáit is orvosolhatják.

Címkék:
Kapcsolódó kifejezések: korai magömlés 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!