Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: az elefánthelyzet

Elephant_position_copy„A nő arckifejezéséből a férfinak fel kell ismernie hajlamait, és a módot is, miként akarja, hogy élvezzék a testét.”

A Káma Szútra, akárcsak az Ananga Ranga, jó néhány „állathelyzet”-et sorol fel.

Elefánthelyzet

A nő itt hason fekszik, melle, hasa, combja, lába az ágyhoz ér, s a férfi homorítva fekszik fölé. Ha már behatolt, a nő összezárhatja lábait, ezzel is erősítheti az érzést.

A hátulról behatoló pozíciók mind mély behatolást tesznek lehetővé, de a Káma Szútra egyértelműen tisztázza, hogy a képzelet és az állatokhoz való hasonlóság adja ezen helyzetek különleges erotikáját. Merőben más a mai gondolkodás, amely határozottan elítéli azt, akinek fantáziája az állatvilágba téved.

A cikk a reklám után folytatódik

A tehénközösülés

A megszokottabb hátulról behatoló pozíciók egyik izgalmas változata ez, ahol a nő nem térdel, hanem kinyújtja lábát és a kezére támaszkodik, a férfi pedig bikaként hágja meg. Mély behatolást tesz lehetővé, amelyben a férfi uralni tudja döfései mélységét és erejét.

Az állatok közösülését utánzó, hátulról közelítő helyzetek igen izgatók lehetnek mindkét fél számára. Bár a nő ezekben a pozíciókban nehezebben éri el az orgazmust, a férfi segítheti azzal, hogy előrenyúl és izgatni kezdi a csiklót. Hasonlóképp izgalmas érzés az, ahogyan a férfi ágyéka az érzékeny perineum és ánusz közelében a fenekének ütődik.

A képzelet ereje

Vátszjájana, a Káma Szútra szerzője ebben a fejezetben elismeri, hogy lehetetlen felsorolni minden szerelmi pozíciót. Azt javasolja , hogy az állatok világában nézzünk körül, jó képzelettel megáldott szeretők kibővíthetik így repertoárjukat. A tehénközösülés leírása után, a következő tanácsot adja: „Hasonló módon lehet utánozni a kutya, a kecske, a szarvas közösülését, a szamár vad löketét, a macska egyesülését, a tigris ráugrását, az elefánt súlyos nyomását, a vaddisznó dörzsölőzését, a ló támadását. Ez esetben az említett állatok szokásos viselkedését kell utánozni.”

Kapcsolódó kifejezések: Káma Szútra  szexpozíciók  állathelyzetek 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!