Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: erotikus szobrok

Káma Szútra: Erotikus szobrokA Káma Szútra, az Ananga Ranga és a többi klasszikus keleti szerelmi kézikönyv nagy súlyt helyezett az álló pozíciókra. Az is mutatja, milyen becsben tartották ezeket, hogy a templomok falait díszítő erotikus szobrok főként ilyeneket és csak ritkábban ülő vagy fekvő helyzeteket ábrázoltak.

A függeszkedő egyesülés

A férfi a falnak támaszkodik, a nő átkarolja, és hagyja, hogy kedvese combja vagy feneke alatt fogva felemelje.

Ez a pozíció némi fizikai erőt igényel a férfi részéről. Ha kedvese elég könnyű, talán mégis elég lesz egy kézzel tartania a derekánál, s így a másikkal simogathatja.

Magasságkülönbség: Elég nehéz úgy szeretkezni egymással szemben állva, ha a férfi jóval magasabb kedvesénél (vagy fordítva). Segíthet a dolgon, ha a férfi terpeszben áll, behajlítja térdét, a nő lábujjhegyre áll. De a legtöbben nem tudnak hosszabb ideig ilyen helyzetben maradni.

A cikk a reklám után folytatódik

A támaszkodó egyesülés

A pozíció nevében a támaszkodás arra utal, hogy a szeretők egymásnak vagy a falhoz dőlnek támaszért.

Néha, amikor úrrá lesz rajtuk a szenvedély, a szerelmesek minden bevezetést félretéve, állva kezdenek szeretkezni. Azért érdemes közben a falnak támaszkodni, mert ha a nő helyzete stabil, a férfi erőteljesebben mozoghat benne.

Mélyebb behatolás: Ha azt akarja, hogy kedvese mélyebbre hatoljon, emelje fel egyik combját és lábát kulcsolja a férfiére.

Döfések: Tartsa kedvese combját, így jobban uralkodhat a döfésein.

Kapcsolódó kifejezések: Káma Szútra  szexpózok  álló helyzet 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!