Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: mikor a nő van felül

Káma Szútra: mikor a nő van felülA Káma Szútra három technikát javasol arra az esetre, amikor valamely okból szeretkezés közben a nő kerül felülre („a férfi szerepét játszó nő”). Ezeket vagy valamelyik variációjukat feltehetően ösztönösen megteszi a nő, ha partnere fáradt, de ő még nem elégült ki. Vátszjájana pusztaátmeneteknek tekinti ezeket a helyzeteket, melyek után a férfi visszaveszi a kezdeményezést.

A forgócsiga

Vátszjájana szerint a mozdulat meglehetős ügyességet igényel, és csak kellő gyakorlattal hajtható végre. A nő lovagló ülésben ül partnerén, átemeli egyik lábát kedvesén, és megfordul a péniszen. Vigyázat! Nehogy elveszítse közben egyensúlyát, magának és partnerének is sérülést okozhat.

Bár végrehajtható, akárcsak variációja, a hinta, inkább az ősi indiaiak rossz viccének tartom. A mozdulat inkább a férfira veszélyes, a forgócsiga ha nem sikerül, kárt tehet nemi szervében. Nem javaslom ezt a helyzetet.

Támaszkodjon!
Egyik kezével kedvese derekán vagy mellkasán, másikkal a lábán támaszkodjon!

A cikk a reklám után folytatódik

A hinta

A Káma Szútra szerint a forgócsigának ezt a változatát úgy kell végrehajtani, hogy „a férfi teste középső részét megemeli”. De ez igen erős hátizmokat igényel, és még akkor sem valószínű, hogy a férfi sokáig bírja ezt a helyzetet. Praktikusabb hanyatt feküdni, vagy a karokra támaszkodni.

A Káma Szútra eredeti változatában leírt verzió nem praktikus, és a férfi háta is megfájdulhat. Ez a változat azonban biztonságos.

A csiptető

A férfi hanyatt fekszik, a nő lábát behajlítva, lovagló ülésben ül rajta, szemben vele. Miután magába vezette a péniszt, belső izmaival hosszan szorítja. Mély behatolás.

A három olyan helyzetből, ahol a nő van felül, talán ez a legpraktikusabb. A belső izmok megfeszítésével (Kegel-Gyakorlatok) a nő magát és partnerét egyaránt izgathatja. Van, aki a gyors hüvelymozgatással nyújt örömöt, de kombinálhatja teste apró mozdulataival is.

Kapcsolódó kifejezések: Kegel-gyakorlatok  Káma Szútra  szexpózok 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!