Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: akrobatikus szexpózok 2.

Káma Szútra: akrobatikus szexpózok 2.Az itt következő szerelmi helyzetekben a nő és néha a férfi is meglehetősen akrobatikus pózokat is vesz fel az együttlét alatt. Talán nem kell túl komolyan vennünk ezeket... Legtöbbünk normális körülmények között „alapból” sem képes felvenni néhány pozíciót, nemhogy szeretkezés közben.

Rákállás

Igen kellemes pozíció, amely összeszorítja a hüvelyt a pénisz körül. A nő felhúzza mindkét lábát a hasára, ahogy a rák húzza be ollóit. A férfi itt is térdelőhelyzetben marad.

A játék igen fontos minden kapcsolat elején, és a szexuális játék is idetartozik. Játék közben, vagy amikor ilyen pozíciókkal próbálkozunk akaratlanul is sokat megtudhatunk a másikról.

Erotikus szobrok
A Káma Szútra, az Ananga Ranga és a többi klasszikus keleti szerelmi kézikönyv nagy súlyt helyezett az álló pozíciókra. Az is mutatja, milyen becsben tartották ezeket a helyzeteket, hogy a templomok falait díszítő erotikus szobrok főleg ilyeneket és csak ritkábban fekvő vagy ülő helyzeteket ábrázolnak.

A cikk a reklám után folytatódik

A függeszkedő egyesülés

A férfi a falnak támaszkodik, a nő átkarolja, és hagyja, hogy kedvese combja vagy feneke alatt fogva felemelje. Ez a pozíció némi fizikai erőt igényel a férfi részéről. Ha kedvese elég könnyű, talán mégis elég lesz egy kézzel tartani a derekánál s így a másikkal simogathatja.

Magasságkülönbség
Elég nehéz úgy szeretkezni egymással szemben állva, ha a férfi jóval magasabb kedvesénél (vagy fordítva). Segít a dolgon, ha a férfi terpeszben áll, behajlítja térdét, a nő lábujjhegyre áll. De a legtöbben nem tudnak hosszabb ideig ilyen helyzetben maradni.

A támaszkodó egyesülés

A pozíció nevében lévő támaszkodás arra utal, hogy a szeretők egymásnak vagy a falhoz dőlnek támaszért.

Néha, amikor úrrá lesz rajtuk a szenvedély, a szerelmesek minden bevezetést félretéve, állva kezdenek szeretkezni. Azért érdemes közben a falnak támaszkodni, mert ha a nő helyzete stabil, a férfi erőteljesebben mozoghat benne.

Mélyebb behatolás
Ha azt akarja, hogy kedvese mélyebbre hatoljon, emelje fel egyik combját és lábát kulcsolja az övére.

Kapcsolódó kifejezések: Káma Szútra  akrobatikus szexpózok  szexpózok 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!