Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: akrobatikus szexpózok

Káma Szútra: akrobatikus pozíciókAz itt következő szerelmi helyzetekben a nő szorgalmasan hajtogatja ki-be lábait, és meglehetősen akrobatikus pózokat is felvesz az együttlét alatt. Talán nem kell túl komolyan vennünk ezeket... A legtöbb nő például normális körülmények között sem képes felvenni a lótusz pozíciót, nemhogy szeretkezés közben.

Bambusz hasogatás

A költői név a „férfi felül” alaphelyzet egy változatát takarja, de a nő részéről meglehetősen nagy hatékonyságot igényel. A nő felemeli egyik lábát és partnere vállára teszi, egy ideig ott tartja, majd leteszi, és a másikat emeli föl. És ismétli újra meg újra. Hüvelye ettől megfeszül a pénisz körül, s ez attól függően változik, milyen tempóban váltogatja lábait. Izgalmas élmény.

Az ilyen pozíciók arra emlékeztetnek, amikor ifjú párok kapcsolatuk hajnalán újabb és újabb őrült variációkban kóstolják egymást.

Szögállás

Itt a nő nem a partnere vállára teszi lábát, mint a bambusz hasogatásnál, hanem a homlokára támasztja sarkát. A metaforában a lába, lábfeje a kalapács, a férfi feje a szög...

A cikk a reklám után folytatódik

A lótusz

Akár az ismert jóga ülésben, a nő behúzza egyik lábát, s amennyire csak tudja a másikra fekteti. A hüvely ilyenkor is felemelkedve várja a péniszt.

A legtöbb nő alaphelyzetben sem tudja felvenni ezt a pozíciót, nemhogy sokáig így is maradjon.

Kapcsolódó kifejezések: Káma Szútra  akrobatikus szexpózok  szexpózok 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!