Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Ma Vanda és Paula napja van. Holnap Angelika napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: félig, majd teljesen összeszorított helyzet

Káma Szútra: félig, majd teljesen összeszorított helyzetAz emelő helyzetből a nő egyik lábát kinyújtja kedvese mellett, a másikat behajlítva talpát a férfi mellére helyezi. Ez a pozíció összehúzza a hüvelyt, a férfi ne is döfjön erősen, mert azzal a várt gyönyör helyett fájdalmat okozhat.

Azáltal, hogy a nő kinyújtja egyik lábát, csiklója kapcsolatban lehet mozgásukkal. Az összeszorított helyzetben erre nincs mód, mert a csiklót itt elzárják a combok.

A láb nyújtása igen érzéki, és ez felbátorítja a nőt, hogy óvatosan mozogni kezdjen a férfi alatt, a hüvely így finoman masszírozza a péniszt. Az, hogy a nő a férfi mellkasára teszi talpát, növeli a férfi érzéseinek hevességét, valahogy úgy, mint amikor gyengéd pillanatokban tenyerét vagy fejét pihenteti rajta. Meglepően szeretetteli gesztus, és a férfi cirógathatja vagy akár meg is csókolhatja a nő lábát szerelme jeléül.

A cikk a reklám után folytatódik

A láb szöge

Előbb-utóbb elfáradhat ha kinyújtva tartja, ezért hajlítsa be, és sarkát támassza kedvese fenekére!

Simogatás

Egyik kezével kedvese lábát, másikkal combjának belsejét simogassa!

Változó erővel...

Döfések közben a férfi körözzön csípőjével, döféseinek ereje és mélysége is váltakozzon!

Összeszorított helyzet

Itt a nő nemcsak egyik talpát helyezi kedvese mellkasára, mint a félig összeszorított helyzetnél, hanem egészen felhúzza mindkét térdét, és mindkét talpát odatámasztja. Kicsit más lesz az érzés, de a férfi ügyeljen, milyen erővel és mélyen hatol a megrövidült hüvelybe, hogy ne okozzon fájdalmat.

Akárcsak a félig összeszorított helyzetnél, a nő itt is alárendelt szerepet játszik, ami mindkettejükben tudat alatti érzelmeket vált ki. A nő védeni valónak, a férfi erőteljesnek érzi magát.

Kép: wikimedia

Kapcsolódó kifejezések: Káma Szútra  szexpózok 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!