Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: kancahelyzet

Káma Szútra: kancahelyzetEz a technika több pozícióban is használható. A nő hüvelyizmaival (ezek azok, amelyek orgazmuskor összehúzódnak) összeszorítja a péniszt. Mindkettejük számára igen kellemes érzés lesz.

A tapasztalat dönti el, melyik pár számára melyik az a póz, amelyben a legjobban esik ez a technika. Egyesek számára az a legkellemesebb, ha a férfi van felül kulcsoló helyzetben, mások élvezetesebbnek találják, ha a nő  meglovagolja a férfit, akár szemben vele, akár háttal neki.

Ez a technika is azt bizonyítja, hogy nincs új a nap alatt. Nyugaton 1970 óta tanítják a nőknek, hogy a Kegel-gyakorlatokkal fejlesszék PC (pubococcygealis) izmaikat. Ez segít abban, hogy hüvelyük szülés után is megőrizze feszességét, erősebb orgazmushoz jussanak (erősebb hüvelyi izmok nagyobb orgazmushoz segítenek), és partnerünknek is kellemes meglepetést okozhatnak.

A cikk a reklám után folytatódik

Emelő helyzet

A nő mindkét lábát felemeli a férfi válla fölé. A férfi előtte térdel, úgy hatol belé. Combjait összeszorítva a nő bent is szorít, nehezítve a mozgást, s ezzel csodás élményhez juttatja mindkettejüket.

Mivel kedvese lába, lábikrája pont a keze ügyébe kerül, a férfi simogassa, vagy erősen tartsa, ha nagyokat döf.

Kegel-gyakorlatok

A hüvely izmainak erősítését szolgáló PC (pubococcygealis) izomgyakorlatokat az őket elterjesztő Dr. A. H. Kegel amerikai nőgyógyászról nevezték el. Ezek az egyszerű, de hatékony gyakorlatok bárhol, bármikor végezhetők – az irodában, otthon vagy a kertben is.

Ahhoz, hogy megtalálja PC-izmait, legközelebb a mosdóban próbálja elállítani vizeletét. Az ehhez használt izmok a PC-izmok. Többször is állítsa el vizeletét, hogy gyakorolja az izmok feletti uralmat. Aztán feküdjön le, dugja egyik ujját hüvelyébe, és ismét feszítse meg PC-izmait. Éreznie kell ujjaival összehúzódásukat.

Feszítse meg PC-izmait három másodpercig, majd lazítsa el őket ugyanennyi időre, ezt ismételje meg tízszer. Naponta háromszor végezze el a sorozatot.

Végezze gyorsabban a gyakorlatot, hogy hüvelye szinte lüktessen. Tízszer, naponta három alkalommal.
Képzelje azt, hogy hüvelyében egy lift van. Most próbálja egészen a hüvely csúcsáig juttatni, három megállóval. Amikor a tetőre ér, legfelülre, egy ideig tartsa ott, aztán engedje vissza a „földszintre” úgy, hogy  ismét mindegyik megállónál megáll. Ezt naponta kétszer ismételje.

További Kegel-gyakorlatok:

Kép: sxc.hu

Kapcsolódó kifejezések: Kegel-gyakorlatok  Káma Szútra  szexpózok 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!