Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: szorító és kulcsoló helyzet

Káma Szútra: szorító és kulcsoló helyzetA Káma Szútra és a többi ősi szerelemi kézikönyv is arra tanít, hogy a helyzetek természetesen kövessék egymást, kellemes ritmusban, mintha táncolnának. A Feszítő helyzet teljesen természetesen vezet át a szorító helyzetbe. A nő combjával szorítja kedvese combját, és ezzel hüvelye is rászorul annak péniszére.

A spontán szeretkezés egyik legcsodálatosabb eleme, hogy folyékony, mint valami gyönyörű tánc. Úgy érezzük, a test minden porcikája életre kel. És így is van. Testünk reagál a másik intim érintésére, a bőr megfeszül, a szövetek alatta folyadékkal telnek meg, nő az izomfeszültség. Minél inkább egymáshoz érnek a szeretők, minél többet mozognak egymáson, annál nagyobb a szexuális töltet.

Lábával kapaszkodjon!
Ha lábfejét kedvese lábára kulcsolja, erősebben tud szorítani!

Kulcsoló helyzet

A nő szinte körbefonja kedvesét a szorító helyzetnek (szemközt) ebben a remek variációjában. A nő egyik lábát kedvese combjára fekteti, és úgy húzza magába.

A csodás balett során a mellszövetek megduzzadnak, bimbók megmerevednek, az izmok kezdenek megfeszülni, a szeméremajkak, a csikló, a pénisz duzzadt, merev lesz. Az izgalomtól mindkét szerető mellén megjelenhet a szerelmi pír, a bordáktól a mellek felé terjedő vörös folt a bőr alatt.

Simogatás!
Mikor a férfi megemelkedik, kedvese simigathatja vállát, oldalát, mellkasát!

A csakrák: energiaközpontok

A Káma Szútra születése idején már ismerték a csakrákat, és az elmélet ma is divatos. A csakrák azok az energiaközpontok, amelyek – szám szerint hét – a fizikai testünket körülvevő asztréltesten vannak. Hat csakra azon a vonalon helyezkedik el, amelyen fizikai testünkben a gerinc van, a hetdik a fejtetőn. A szexuális aktivitás a kundalini nevű hatalmas energia felébresztésének egyik módja. Ez az energia a gerinc alján, a muladhara csakrában szunnyad, és ezért hasonlítják összetekeredve alvó kígyóhoz is.

Egy igazi jógi képes csakráról csakrára irányítani ezt az energiát, s ezzel feltölteni testét, szellemét. A kundalini feltámasztásának és irányításának mégsem ez a célja, hanem a moksha, az élet és halál körforgásából való szabadulás. (De ezt a szót használják a női orgazmuisra is.)

Kapcsolódó kifejezések: Káma Szútra  szexpózok 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!