Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: az érintés ereje

Káma Szútra: az érintés erejeAz érintés nemcsak a szexuális kapcsolatok fontos és csodálatos eleme. Minden emberi kapcsolatban szerepet játszik. Kómában fekvő betegek reagálhatnak a nővérek rutinszerű érintésére, és kimutatták, hogy könnyebb elcsitítani azokat a kisbabákat, akiket gyakran érintenek, és ezek mind érzelmileg, mind fizikailag jobban is fejlődnek.

Az oldalt fekvő feszítő helyzet

A feszítő helyzet gyengéd, oldalvást fekvő változata. A Káma Szútra szerint a férfi „kivétel nélkül mindig a bal oldalon feküdjék”, de ehhez kár volna ragaszkodni.

Ez a meghitt, szerelmes ölelés igen megnyugtatóan hat, főként a szexuális kapcsolat elején, amikor tán félnek még egy kicsit. Pusztán azzal, hogy meghitten magukhoz szorítják kedvesüket, és egy ideig ebben a helyzetben maradnak, elűzi az idegességet. Megnyugtató, kényelmes kezdete az együttlétnek. De azok a párok is örömüket lelik benne, akik régóta együtt vannak. Ez a meghitt helyzet lehetővé teszi, hogy kifejezzék gyengédségüket s ezzel megerősítsék érzelmeiket.

A cikk a reklám után folytatódik

Feszítő helyzet

Inkább ölelés, mint szexuális pozíció, de az összekulcsolódó lábak különösen intim hangulatot teremtenek. Ebben a helyzetben a nő a hátán fekszik, és a férfi fölötte van.

A 20. század végén, a könnyű születésszabályozás korában sokan megfeledkeznek az előjáték örömeiről, és csak a puszta szeretkezésre koncentrálnak. A jó szex gyönyöreinek vagy kétharmadáról lemondanak így, ezért hiszem, hogy most nagyobb szükség van a feszítő helyzetre, mint századokon át bármikor.

Kölcsönös gyengédség
Ebben a csendes nyugalomban mindketten cirógathatják a másik arcát és testét is...

Kapcsolódó kifejezések: káma szútra  szex  érintés 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!