Ma Tünde napja van. Holnap Kármen és Anita napja lesz.
A+ A A-

Káma Szútra: az Indráni (Indra felesége) helyzet

Káma Szútra: az Indráni (Indra felesége) helyzetIgen hajlékony partner kell hozzá, és a Káma Szútra szerint „még nagyon magas egyesülés esetén” is alkalmas. (Mikor a férfi méretei igen felülmúlják kedvesét.)

Mély behatolást tesz lehetővé, de a legtöbben legfeljebb átmenetként használják a kevésbé megerőltető pozíciók között. Indra isten, az istenek királya, az eső és mennydörgés istenének gyönyörű és csábító hitveséről kapta nevét.

Feltételezhetjük, hogy Indra hitvesében erős szexuális feszültséget keltett, mikor az isten összegyömöszölte. A nők izgalmi állapotát csakugyan fokozza, ha a hüvely izmai megfeszülnek, s amikor valaki a lábát amennyire csak lehet felhúzza, ez történik. A feszültség létfontosságú a szexuális izgalom létrehozásában, és az orgazmus pontosan ennek a feszültségnek az oldása. Ha tehát nincs elég feszültség, nehéz, sőt szinte lehetetlen eljutni az orgazmusig.

A medencetájék, de főként a combok és fenék megtelnek szexuális feszültséggel, és ez még magasabbra repít minket. Érdemes tehát szántszándékkal növelni a feszültséget. Egyes bioenergiai gyakorlatok, mint a combok és fenék nyújtása, vagy a Kegel-technikák is ezt a célt szolgálják.

A cikk a reklám után folytatódik

 

Cirógassa a melleket!

Ha kedvese széttárja lábát, hozzáfér a melléhez, és simogathatja. De inkább tekintesen el tőle, ha ehhez erősen neki kell feszülnie hölgye lábának.

„A szenvedélyes cselekvések, a szerelmi mozdulatok és mozgások, amelyeket a pillanatnyi izgalom szül, nem határozhatók meg, olyan szabálytalanok, mint az álmok.”

Comb és fenék

Markolássza, simogassa hölgye combját és fenekét!

A férfi kötelessége

Mármint az, hogy kielégítse partnerét, és ennek eléréséhez a Káma Szútra a következő mozdulatokat javasolja:

  • Előrenyomulás
  • Köpülés – a hüvelyben körbeforgatni a péniszt
  • Döfés – felülről  hatolni a hüvelybe és a csiklóhoz nyomni magát
  • Nyomás – a  péniszt erőteljesen a hüvelyhez nyomni
  • Lökés – kihúzni a péniszt és erősen visszadöfni
  • Bikadöfködés – a hüvely mindkét oldalát dörzsölni a pénisszel
  • Vaddisznótúrás – a hüvely egyik oldalát dörzsüli a pénisz
  • Verébhajsza – a péniszt gyorsan mozgatni előre-hátra a hüvelyben

Mai szemmel elég péniszorientált tanácsok ezek. De azért érdemes megfontolni őket. Mára szinte elfelejtettük, hogy a pénisszal, akárcsak valami vibrátorral, hányféleképp lehet stimulálni a nőt.

Kapcsolódó kifejezések: Indrani  Kegel-gyakorlatok  Káma Szútra 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!