Ma Árpád napja van. Holnap Hugó napja lesz.
A+ A A-

Ilyen módszereket alkalmaz manapság egy mellplasztika specialista

mellplasztika mutetItt elolvashatja, hogy milyen modern sebészeti eljárásokkal végeznek manapság mellplasztikai műtétet.

Dr. Falus György számtalan plasztikai műtéten van túl és 27 éves plasztikai sebészeti tapasztalattal rendelkezik. A műtétek elvégzése során sokat jelent a mellnagyobbításban szerzett tapasztalata. A mellek nagyobbítását többféle mellimplantátummal is el lehet végezni. Az implantátumok beültetésének módszerei évről évre változnak.

A ma sebész a ma használatos és legmodernebb implantátumok beültetésének lehetőségét kínálja fel pácienseinek. A Mentor, a Polytech és az Arion implantátumok közül választhatunk. Az implantátumokat nem csak gyártó cég szerint lehet kiválasztani, hanem formáját tekintve is széles választékot találunk. A kerek és a csepp formájú implantátumokat felszínük szerint is megkülönböztetik, így sima, érdes vagy microtexturált változat áll a betegek rendelkezésére. Anyag szerint szilikonos és kohezív géles vagy só oldatos implantátumok beültetését végzi el a sebész. Mindenkinek más implantátumra van szüksége, amelynek kiválasztásában a sebész segíteni fog. Egy előre egyeztettet konzultáció előz meg minden egyes plasztikai műtétet. A konzultáció során a sebész és a páciens közösen döntik el, hogy melyik implantátum beültetését végezze el a sebész.

A mellimplantátumokat többféle módszerrel is be lehet illeszteni

Behelyezhetik az izom alá vagy az izom fölé is. A választást befolyásolja az alkati adottság. Ma már kombinált megoldások is léteznek, ilyenkor részben az izom alá vagy fölé is beültethetik az implantátumot. Ezt úgy nevezik, hogy a dualplane módszer. Magának a módszernek is több fokozata van, így a sebész eldöntheti, hogy az implantátumot mennyire helyezi el a mirigy részben és mennyire az izom fölé. Magát az implantátum beültetését minden esetben egy metszés előzi meg. Ezt a metszést többféleképpen is ejtheti a sebész. Mell alatti redőből, bimbóudvarból, hónaljból, esetleg hasból helyezi fel az implantátumot. Kicsi mellek, megereszkedett mellek formázására kiválóan alkalmazható a mellpasztika. Ezekben az esetekben mellnagyobbító műtétet végeznek el. A műtét végeztével a mellek nem csak nagyobbak lesznek, hanem sokkal feszesebbek és teltebbek.

 

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!