Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Illés napja van. Holnap Dániel és Daniella napja lesz.
A+ A A-
a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #
Krumplifőzelék
  • Elkészítési idő: 60 perc
  • Származás: Magyar

Krumplifőzelék

Ismét egy klasszikus! Újítani, újat kóstolni jó, de az ember néha klasszikusokra vágyik. Egyszerű, gyorsan elkészíthatő és finom a krumplifőzelék!

Frankfurti saláta
  • Elkészítési idő: 1 óra
  • Elkészítés nehézsége:

Frankfurti saláta

A virslit megfőzzük, bőrét – fajtájától függően főzés előtt vagy után lehúzzuk, és vékony karikákra vágjuk. A héjában megfőzött apró, lehetőleg kifliburgonyát meghámozva, a virslivel azonos vastagságúra karikázzuk.

Téli gyümölcssaláta
  • Elkészítési idő: 25 perc
  • Elkészítés nehézsége: nagyon könnyű
  • Származás: Magyar

Téli gyümölcssaláta

Egészséges és finom téli vitaminforrás a téli gyümölcssaláta.
Fűszeres pirított csirke
  • Elkészítési idő: 1,5 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Fűszeres pirított csirke

A finomra vágott vöröshagymát a felmelegített margarinban átfuttatjuk, s hozzátéve az ízekre szedett csirkét, együtt pirítjuk. Fűszerezzük kakukkfűvel, néhány szem borókabogyóval, kevés édes curryporral, zúzott fokhagymával, reszelt citromhéjjal és sóval.

Gombával töltött pulykamell
  • Elkészítési idő: 1,5 óra
  • Elkészítés nehézsége:
  • Származás: Magyar

Gombával töltött pulykamell

A kicsontozott pulykamellet ferdén, rostjaira merőlegesen felszeleteljük úgy, hogy jó nagy szeleteket kapjunk. Enyhén kiverve besózzuk.

Provence-i rakott burgonya
  • Elkészítési idő: 2,5 óra
  • Elkészítés nehézsége: közepes
  • Származás: Francia

Provence-i rakott burgonya


A burgonyát és a cukkínit karikákra vágjuk. A cukkínit besózzuk és állni hagyjuk, hogy levet eresszen. Felkarikázzuk a hagymát és az olívaolajon a hússal együtt megpirítjuk.

[12 3 4 5  >>  
© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!