Ma Friderika napja van. Holnap Máté és Mirella napja lesz.
A+ A A-

Egyes védőoltásokról 6 héttel az utazás előtt kell gondoskodni

Bővebben...Külföldi, főként egzotikus országba való utazás előtt érdemes mielőbb utazási orvoshoz fordulni, mert egyes védőoltásoknál hat hétre is szükség van a védettség kialakulásához - mondta Jelenik Zsuzsanna infektológus az M1 aktuális csatorna keddi műsorában.

Utolsó frissítés: 2017. június 13. kedd, 15:43

Találatok: 1173

A Miskolctapolca Barlangfürdő lett az Év fürdője idén

Bővebben...Közönségszavazatok alapján a Miskolctapolca Barlangfürdő lett az Év fürdője az idén - közölte a Magyar Fürdőszövetség az MTI-vel hétfőn.

Utolsó frissítés: 2016. szeptember 06. kedd, 06:39

Találatok: 979

Az egészségügyi limit a legfontosabb az utasbiztosításnál

Bővebben...Az utasbiztosításnál az egészségügyi szolgáltatás limitje főleg azokban az országokban fontos, ahol drága az ilyen ellátás, oda utazva korlátlan, vagy 50–70 millió forintos felső határral kötött biztosítást javasol a Magyar Biztosítók Szövetsége (MABISZ) az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 2423

Hurrá, nyaralunk!

Bővebben...Amikor nyaralni indulunk, érdemes előre átgondolnunk, mit csomagolunk az útra és azt is, a pihenés alatt milyen terveink vannak. Mit szeretnénk megkóstolni, magunk fogunk főzni, a hotelben étkezünk vagy étterembe megyünk? Van-e olyan ételallergiánk, ami miatt oda kell figyelnünk étkezéseinkre, kicsi gyermek lesz-e a társaságban? A dietetikusok minden eshetőségre gondoltak és hasznos tanácsokkal látják el az utazókat.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 3613

A tavaszi kert veszélyei állatainkra

Bővebben...Itt a tavasz, kezdenek rügyezni a fák. Aki csak teheti, a kiskertben vagy a hétvégi telken tölti minden szabadidejét, hiszen rengeteg munka vár egy igazi kertészre. A nappalok hosszabbodásával, a fokozatos felmelegedéssel a növények újraélednek, és robbanásszerűen burjánzani kezdenek. Az ebben az időszakban elvégzendő munkálatoknak azonban mind ránk, mind állatainkra nézve lehetnek káros hatásaik, ezért fontos, hogy foglalkozzunk ezekkel.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 3539

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!