Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Rafael napja van. Holnap Alajos és Leila napja lesz.
A+ A A-

Találd meg a lelki társad - a tudomány segítségével!

szeret nemszeretEgy amerikai cég által kifejlesztett online teszt segítségével bárki könnyedén megtalálhatja lelki társát. A tudományos teszt segít az egyedülállóknak abban, hogy összevessék lehetséges randipartnereiket, és kiderítsék, vajon melyikük illik legjobban hozzájuk.

Friss kutatások kimutatták, hogy az ideális partner egy szempillantás alatt aktiválja az agy vágyért és a szerelemért felelős területeit, vagyis az agyunk már azelőtt megérzi, hogy valaki iránt vonzalmat fogunk érezni, mielőtt az bennünk tudatosulna.

A BrainDesire azonban éppen egy olyan online teszt, amely abban segít, hogy tudatalatti vonzalmunkat felismerve megtaláljuk a nagy Őt.

A cikk a reklám után folytatódik

És hogy mindez hogyan működik?

Tudvalevő, hogy amikor találkozunk valakivel, aki vonzó a számunkra, az agyban szinte azonnal felébred a vágy, és különféle idegi hormonok szabadulnak fel, mint például a dopamin. A BrainDesire ennek mértékét képes meghatározni, és ezáltal kimutatni, melyik személy iránt él bennünk legerősebben a vonzalom.

A program segítségével potenciális választottjainkat, de akár már meglévő párunkat is letesztelhetjük, hogy kiderüljön, vajon valóban az ideális párunkkal, az úgynevezett lelki társunkkal vagyunk-e együtt, vagy érdemes volna tovább keresgélni.

Kapcsolódó kifejezések: BrainDesire  dopamin  lelki társ  társkeresés 
© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!