Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: 1200 méh szúrta meg a nyugdíjast - Videóval

A nap képe: 1200 méh szúrta meg az amerikai nyugdíjast - VideóvalLamar LaCaze szerencsére már a kórházban lábadozik. A texasi nyugdíjast nem akármilyen sokk érte: 1200 méhfullánk szúródott az arcába fűnyírás közben.

Arca nem látszott a rátelepedett méhektől...

A 65 éves férfi még kiszállt traktorjából és telefonon segítséget tudott kérni a fiától, Trey-től. „Ki kellett köpnöm a méheket, hogy levegőt tudjak venni. Bemásztak az orrlyukaimba, és a fülembe is.” – emlékszik vissza a férfi.  „Teljesen elgyengültem a szúrások miatt. Azt hittem, nem fogom túlélni.”

Trey egy vödör vízzel öntötte le az apját, s a szomszéd, Rudy Cisneros is a segítségükre sietett egy tűzoltó készülékkel.

pensioner_bees

A cikk a reklám után folytatódik

A méhek állítólag azért vették célba Lamar fejét, mert áldozatuk légzését akarták így megbénítani. Ugyanilyen csalogató számukra – többek között – a világos, színes ruházat, a frissen vágott fű, a citrusillatú gyertya, az édes illatú parfümök, valamint a rendkívül hangos zaj és vibráció. Ez esetben a traktor által keltett zörej ingerelhette fel ennyire a rovarokat.

Videoriport

Kapcsolódó kifejezések: Lamar LaCaze  méhcsípés  nap képe 
© Copyright 1993-2019 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!