Ma Virgil napja van. Holnap Stefánia napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: gigantikus szerelmi vallomás a Madách-téren

szerelmivallomasEgy férfi két hatalmas óriásplakáton kér elnézést párjától a Madách térnél. A lengyel Jan Przasnek két molinója egy Károly körúti épület homlokzatán látható, a férfi hivatalosan kért és kapott engedélyt a fővárostól arra, hogy két 800 négyzetméteres molinón kérjen elnézést párjától.

Az Index tudósítója találkozott a férfival. A 25 éves Jan Przasnek ipari alpinista, aki randevúra hívta a lányt a helyszínre, mert így szeretné rendbe hozni a kapcsolatukat.

Bár kedvesét az idegen hangzású Gika néven említi, állítólag magyar lányról van szó, és ez csak a beceneve. A fiú szerint a kampány sokba került, ő nem kifejezetten gazdag, de mindenképpen meg akarta csinálni. A Városházán az Indexet arról tájékoztatták, hogy egy lengyel magánszemély kért engedélyt a molinó elhelyezésére. Mindezért 100 ezer forint+áfa díjat kell fizetnie, és a molinó egyetlen napig lesz látható.

A cikk a reklám után folytatódik

szerelmivallomas1a

Egy házbeli lakó pedig a lap szerint a következőket osztotta meg a Facebookon: „A dolog valóság. A jobb oldali házban lakom. Annyira komoly, hogy 2 hónappal ezelőtt Jan eljött hozzánk közgyűlésre. Engedélyt csak a közgyűlés adhatott a molinók kifüggesztésére. Háát, elég sokba került ennek a fiúnak ez a bocsánatkérés!!! 24 órára kapott tőlünk engedélyt. Szóval ennyi időtök van, hogy nézegessétek! :-)) Bár nem bánnám, ha gyorsabban eltűnne az ablakaim elől! Na, de a szerelemért, mindent!”

hvg.hu – Fotó: MTI / Mohai Balázs

Kapcsolódó kifejezések: Jan Przasnek  szerelmi vallomás 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!