Ma Kázmér napja van. Holnap Adorján és Adrián napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: fél kilométeres menyasszonyi ruhauszály

menyasszony110-sÖtszázhúsz méteres uszályú menyasszonyi ruhában megy férjhez egy nő Kínában, hogy öltözékével is elmondhassa: szeretlek.

Az öt, kettő és nulla számok kiejtése kínaiul ugyanis hasonlóan hangzik a „szeretlek” kijelentéshez. A 25 éves menyasszony a vallomásnak megfelelően 27 esztendős vőlegénye elől titkolva csináltatta ruháját, amelyen 3 hónapon át dolgoztak, és amely 1,8 millió forintnyi összegbe került.

Tömege 48 kiló, felülete 800 négyzetméter. A felpróbáláshoz két tucat nyoszolyólány segédkezett – adta hírül az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

menyasszony1107

A cikk a reklám után folytatódik

Az 520 méter egyébként messze nem világcsúcs, szinte miniszoknya az uszályrekordhoz képest, amely 3 kilométeres. Az azonban nem valódi esküvőre készült, hanem rekordöntésre, nevezetesen, hogy Románia megfoszthassa a Guinness-rekord címtől a korábbi világcsúcstartó Hollandiát. A múlt hónapban léghajón bemutatott uszályruhán száz napig dolgozott 10 varrónő. Az uszályt viszály szülte: az Európai Unión belül Hollandia ellenzi, hogy Románia a vízummentes utazási övezet tagja lehessen, ezért sok román dühös a hollandokra és megpróbálja kiebrudalni őket a rekordok könyvéből.


menyasszony111

MTI

Kapcsolódó kifejezések: Guinness Rekord  esküvő  menyasszony  menyasszonyi ruha  uszály 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!