Ma Lukács napja van. Holnap Nándor napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: nindzsa macska

snowball1Hógolyótól rettegnek postások Nagy-Britanniában – egy Hógolyó (Snowball) nevű macskától.

Hógolyótól rettegő postások

A zömmel hófehér állat apró termetű – mindössze 25 centi magas –, és gazdája, Ian Wilkinson szerint még a légynek se tudna ártani. Ezért is hökkent meg a 46 éves férfi, amikor levelet kapott a postától, amelyben az tudatta, hogy többé nem kap levelet és csomagot, mert macskája magatartása sérti az egészségügyi és biztonsági szabályokat, elfogadhatatlanul nagy kockázatot jelent a postások testi épségére.

A brit posta állítása szerint három emberét is „Hógolyó-támadás” érte, egyikük meglehetősen mély karmolásokat szenvedett el egy ujján. A macska gazdája nem akart ujjat húzni a postával, ezért belülről ráccsal vette körbe a bejárati ajtó levélszekrényét, így Hógolyó már nem karmolhat meg sem betévedő emberi ujjat, sem más testrészt.

snowball3

A cikk a reklám után folytatódik

DiabFórum magazin

A macskának egyébként a férfi munkahelyén még félelmetesebb a híre. Kollégái a történtek hallatán egyenesen Nindzsa Macskának hívják, és számítógépen összemontírozták fotóját: a fényképen a rettegett Hógolyó Kalasnyikov karabéllyal feszít – adta hírül a The Sun című brit lap.


snowball2

MTI

Kapcsolódó kifejezések: Hógolyó  Ian Wilkinson  házikedvenc  macska 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!