Ma Dénes napja van. Holnap Erhard napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: rekordméretű „rajzfilmfiguraszáj”

Kristina ReiTöbb mint négyezer font (1,5 millió forint), illetve száz darab szilikon injekcióbefecskendezése árán csináltatott magának rekordméretű rajzfilmfigura-ajkakat egy orosz lány.

A 22 esztendős Kristina Rejt gyermekkora óta zavarta az általa túlságosan vékonynak ítélt szája, ezért úgy döntött, hogy az 1988-as Roger nyúl a pácban (Who Framed Roger Rabbit) című amerikai vígjátékból ismert Jessica Rabbitéhoz hasonló duzzadó ajkakat csináltat magának. Ez a rajzfilmfigura testesíti meg számára ugyanis a tökéletes nő ideálját.

A műkörmösként dolgozó lány hamar rákapott a szépészeti beavatkozásra, és egyre nagyobb ajkakat szeretett volna magának. „Úgy gondolom fantasztikusan nézek ki, és ez boldoggá tesz.

lips-image-4-787407851

Néha idegenek rám kiabálnak az utcán, de nem foglalkozom velük. Úgy akarok kinézni, mint egy igazi rajzfilmfigura” – idézte az oroszországi Szentpéterváron élő lányt a The Daily Telegraph című brit lap internetes kiadása.

lips-image-1-94194580

A cikk a reklám után folytatódik

A fiatal lány 17 évesen esett át az első ajakfeltöltésen

„Az első alkalom rendkívül fájdalmas volt, de nagyon tetszett az eredmény, és tisztában voltam vele, hogy még sok injekcióba fog telni, mire elérem az áhított ajkakat” – mondta. Száz befecskendezés és 4000 font elköltése után Rej mostanra csökkentette az injekciók számát, és már csak párhavonta fecskendeztet szilikont az ajkaiba.


lips-image-3-585366846

MTI

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!