Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Gábor és Karina napja van. Holnap Irén és Írisz napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: hajtogatható Samsung mobil

android flexi9Ha esetleg azt hittük volna, hogy már nem lehet igazán formabontó újításokat kitalálni a mobiltelefonok világában, a legújabb Samsung koncepció láttán garantáltan leesik az állunk, egyúttal meggyőződhetünk róla, hogy a lehetőségek valójában végtelenek.

A Samsung Galaxy Skin ugyanis egy teljesen rugalmas, hajlékony mobiltelefon, amit az éppen szükséges funkciónak megfelelően bármilyen formára átalakíthatunk: a csuklónk köré tekerve high-tech karóra, az asztalra állítva projektor vagy mini-hi-fi, az autó műszerfalán pedig gps lehet.

A Heyon You tervezői által megálmodott új Samsung koncept egyedülálló AMOLED képernyője, kamerája, és könnyű, átlátszó akkumulátora is teljesen rugalmasak, csak a készülék teteje és alja stabil. Ez lehetővé teszi, hogy a kellő formára hajtogatva változatos helyzetekben használjuk: zenelejátszóként, az autó műszerfalán kézreálló gps-ként, a beépített projektor segítségével vetíthetünk vele, vagy akár James Bond-hoz illően szuperokos karóraként a csuklónkon is hordhatjuk.

android flexi10

A cikk a reklám után folytatódik

A készülék várhatóan kb. 8 mm vastag (azaz vékony) lesz, és új Android operációs rendszerrel, 16–32 GB memóriával, 8 megapixeles fényképezőgéppel és 800x480 pixel felbontású képernyővel rendelkezik majd.

android flexi2

A Samsung Galaxy Skint a gyártói szerint 2012 elején már forgalomba is hozhatják, de a kiszivárgott hírek szerint több cég, például a Nokia is dolgozik hajlékony mobiltelefonok kifejlesztésén – írja a hg.hu.

android flexi6

© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!