Ma Andrea és Ilma napja van. Holnap Emma napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: hülyerobot verseny

bacarobo 2.0A hülyerobot versenyre már a reklámszakma krémje is beszivárgott. A Kitchen Budapest (KIBU) által szervezett Bacarobo a leghaszontalanabb robotokat versenyeztette.

A Trafóban második alkalommal rendezték meg a Bacarobo-t, azaz a hülye robotok versenyét. A versenyre olyan önműködő robotokkal lehetett nevezni, amelyeknek semmi értelmük sincs, és teljesen haszontalanok.

A 42 nevezőből összesen 15 került be a döntőbe, amelyből 13-at mutattak be. A zsűri tagjai Fábri Sándor, Csányi Vilmos, és a gyerekseregből kiválasztott Ábel voltak, valamint a közönség is beleszólt a verseny kimenetelébe két szavazattal. Így kapta a legtöbb pontot Fan Bot Józsi, a szurkológép, maga mögé parancsolva a fagyinyalógépet, a hisztigépet, a csatornaszörföst és a pocsolyaugró lady-t is.

A győztes Uhrin Tamás és Gergely László – a Kirowski munkatársai – lettek egy olyan robottal, amelyik focimeccset néz, zászlót lobogtat és pattogatott kukoricát borogat. A versenyen egy hasonló szerkezet is indult csatornaszörfös néven, Sik Eduárd és a DDB színeiben, az ő feladata az volt, hogy nézze a tévét, amikor nem vagyunk otthon. Felmerült persze a kérdés, hogy vajon melyik ötlet született előbb, azonban komolyabb verekedésre nem került sor.

A cikk a reklám után folytatódik

A 2011-es győztes tervezőpáros

A 2011-es győztes tervezőpáros Uhrin Tamás (b) és Gergely László FanBot Józsi nevű szurkoló robotjuk működését mutatják be a Bacarobo, azaz Hülyerobot versenyen október 30-án a Trafóban. A Tokióból induló viadal célja, hogy bemutassa a pályázatra érkező 10 leghaszontalanabb, mechanikusan működő robotot, amelyek megnevettetik az embereket.
MTI Fotó: Kallos Bea

hulyerobot1

A csatornaszörfös...

Zsembery Péter. A csatornaszörfös elnevezésű robotját nézi a bemutató közben a Bacarobo, azaz Hülyerobot versenyen október 30-án a Trafóban. A Tokióból induló viadal célja, hogy bemutassa a pályázatra érkező 10 leghaszontalanabb, mechanikusan működő robotot, amelyek megnevettetik az embereket.
MTI Fotó: Kallos Bea

hulyerobot2

Kapcsolódó kifejezések: Bacarobo  FanBot Józsi  hülyerobot  robotok 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!