Ma Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: pofavágóverseny - új világcsúfja

csuf anne tommyEgy rendőrnő diadalmaskodott az idei rútpofa-vágó világbajnokságon Nagy-Britanniában a nők mezőnyében, de feltehetően csak azért, mert nem indult a 27-szeres bajnok.

A 27-szeres bajnok neve Anne Woods, éveinek száma 62, fogaié nulla, és még tavaly is fölényesen győzött, őt kiáltották ki a „legrondább asszonynak” – az „ugliest woman” cím illeti meg ugyanis a győztest.

A férfiaknál az idén sem történt változás az élen: a már "megszokott" bajnok, a 48 éves Tommy Mattinson megint csúfos sikert aratott, „volt pofája” tizenharmadszor nyerni.

Tommy Mattinson

A cikk a reklám után folytatódik

DiabFórum magazin

Az új csúfságkirálynő neve Claire Moffat, 24 esztendős, „alapból” egyáltalán nem rusnya, ennek ellenére a korábbi esztendőkben kétszer már dobogós volt, 2008-ban és 2009-ben is harmadik lett.

Claire Moffatt

„Nem gondoltam, hogy győzök. Általában öregasszonyok nyernek, azt hittem, az idén is jobb az esélyük. A legjobb, ha egyáltalán nincs foga az embernek, nekem viszont megvan az összes. Nagyon büszke vagyok, ahogy a családom is” – idézte az új „világcsúfját” a brit Metro újság. A viadal amúgy igen régi keletű, 1267-ig lehet visszakövetni a hagyományt.


Claire Moffatt

MTI

Kapcsolódó kifejezések: Anne Woods  Claire Moffat  Tommy Mattinson  legcsúnyább 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!