Ma Timót napja van. Holnap Pál napja lesz.
A+ A A-

A nap képe: fadarabot vett iPad helyett

Apple iPadNemhogy „fapados”, hanem egyenesen fa iPadet vett egy nő az Egyesült Államokban csalóktól.

A 22 éves Ashley McDowell Dél-Karolina államban egy gyorsétterem parkolójában kapott a rendkívüli vételen, amelyről azt hitte, hogy az évszázad üzlete. Két férfi lépett hozzá és 300 dollárért vadonatúj táblagépet kínált neki.

Bár az ár így is jóval alacsonyabb volt a normálisnál, a nő lealkudott belőle 120 dollárt, így aztán még jobban örült, hogy potom 36 ezer forintnyi dollárért lett egy vadonatúj Apple iPadje.
 A csaló duó azután a pénz kifizetése közben látszatra visszatette eredeti dobozába a valódi gépet, ám közben kicserélte a „bemutató darabot” egy falapra.


A cikk a reklám után folytatódik

A nő nem sokkal később többszörösen is meghökkent. Egyrészt, hogy egy darab fát vett ennyi pénzért, másrészt, hogy milyen tökéletesen „fest” a fagép – meg a duó. A famasina ugyanis látványra egészen pontos hasonmása az igazinak, „gyártói” még a logót és egyebeket is leonardói tökéllyel festették rá.

A nő Spartanburg városának rendőrségéhez fordult, amely első esetben találkozott olyasvalakivel, aki autós árusoktól vett iPadet – adta hírül a brit Metro újság.


r-WOODEN-IPAD-large570

MTI

Kapcsolódó kifejezések: Apple  Ashley McDowell  iPad 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!