Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Csilla és Noémi napja van. Holnap Béla napja lesz.

Friss cikkek

Receptek

A+ A A-

A nap képe: 61 éves nő szülte meg saját unokáját

A nap képe: 61 éves nő szülte meg saját unokájátA közelmúltban az orvosok ismét csodát vittek véghez, ezúttal Amerikában. Egy 61 éves virginiai nő ugyanis a múlt héten saját unokáját szülte meg, akit meddő lánya helyett hordott ki.

Ismét egy csoda: egy 61 éves nő saját unokáját szülte meg

Kristine Casey akkor határozta el, hogy segít lányának és vejének, Sara és Bill Connellnek a gyermekvállalásban, amikor a pár már sokadjára is sikertelenül vett részt a legkülönbözőbb, termékenységet elősegítő kezelésekben. Így az idős asszony vállalta magára, hogy kihordja azt az embriót, amelyet a tudósok a laboratóriumban a fiatal pár spermájából és petéjéből hoztak létre – írja a Chicago Tribune.

Az unoka, Finnean Lee Connell a múlt héten született meg, viszonylag komplikációmentesen: az idős asszonynál császármetszést alkalmaztak a baba és nagymama egészségének érdekében.

A cikk a reklám után folytatódik

Az orvosok elmondása szerint bár az eset nem egyedülálló, de ritkán van rá példa, így a Northwestern Memorial Hospital teljes személyzete a csodájára járt a kicsinek és a „kismamának” is, és a sajtó is élénken érdeklődött az eset iránt.

A nap képe: 61 éves nő szülte meg saját unokáját

Forrás: OrientPress Hírügynökség

© Copyright 1993-2014 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!