Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Nándor napja van. Holnap Vendel és Irén napja lesz.
A+ A A-

Sikeres fogyókúra: a tudatosság és az akaraterő a legfontosabb

Bővebben...A hosszú távon sikeres fogyókúrához a legfontosabb a tudatosság és az akaraterő - emelte ki az M1 aktuális csatorna vasárnap esti műsorában Antal Emese dietetikus, akit annak kapcsán kérdeztek, hogy január elsején gyakori újévi fogadalom a fogyókúra elkezdése.

Utolsó frissítés: 2017. január 05. csütörtök, 18:26

Találatok: 1201

A „Last minute” fogyókúra előnyei és hátrányai

Bővebben...Sokan az utolsó pillanatban veszik észre, hogy mindjárt itt a nyaralás vagy egy fontos esemény, ami miatt nagyon gyorsan, akár 4 hét alatt kell jobb formába kerülniük, leadniuk néhány kilót.

Utolsó frissítés: 2016. augusztus 13. szombat, 18:03

Találatok: 1092

Karácsony utáni diéta a plusz kilók ellen

Bővebben...Nem is jöhet jobbkor egy karácsony utáni diéta, mint a nagy 3 napos ünnepi lakoma után. Sokan csak karácsony után jönnek rá, hogy nem kellett volna megállás nélkül enniük és egy kicsi mértéket tartani az étkezésekben. Ezért célszerű utólag egy kis diétát tartanod, hogy egyensúlyba hozd a szervezeted - javasolja Teremy Alex, testsúlycsökkentő tanácsadó, a Diet Maker diéta és fogyás blog írója.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 1255

Karácsonyi diéta, amitől fogyhatsz

Bővebben...A karácsonyi diéta nem abból áll, hogy nem eszünk semmit karácsony alatt vagy éppen csak zöldségen élünk. Az elsődleges célja, hogy átvészeld vele a karácsonyt és lehetőleg ne hízzál az ünnepek alatt. Sőt, ha ügyesen betartod a tippeket, akkor még fogyhatsz is.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 1527

Veszélyesek lehetnek a gyors fogyasztószerek

Bővebben...Többször előfordult már, hogy egy vásárló a jogszerűtlenül gyógyhatású készítményként reklámozott gyors fogyasztószerek bevétele után egészségkárosodást szenvedett, ezért elővigyázatosságra intett az Európai Fogyasztói Központ (EFK) igazgatója kedden, az M1 aktuális csatornán.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 1642

Fogyókúra - Az étrend fontosabb a testmozgásnál

Bővebben...Aki fogyni akar, annak a helyes étrend fontosabb a testmozgásnál - írta három tudós a British Journal of Sports Medicine című szaklap aktuális számában.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 1973

Okos-öv figyelmeztet a hízásra

Bővebben...A Belty fantázianévre hallgató öv vezeték nélkül kapcsolódik az okostelefon-alkalmazáshoz, amely figyelemmel kíséri tulajdonosának derékbőségét, illetve megtett lépéseinek számát. Leüléskor és felálláskor automatikusan változtat a bőségén, amit a beépített szenzorok tesznek lehetővé.

Utolsó frissítés: 2015. december 30. szerda, 07:32

Találatok: 2957

© Copyright 1993-2019 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!