Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Gellért és Mercédesz napja van. Holnap Eufrozina és Kende napja lesz.
A+ A A-

„Valószínűleg nehéz eset vagyok” - Interjú Fehér Nóra tornásznővel

fehér NóraFehér Nóra helyszínről-helyszínre, edzőtől-edzőig ment, míg végre Kelemen Márta és Draskóczy Imre vezetésében embereire talált. Őcsillaga ugyanis finoman szólva nehéz eset. Kemény kéz kell hozzá. Meg se próbáljanak neki gügyögni, mellébeszélve süketelni, mert kamaszos lendületéből hamar kiosztja, kinek mi jár!

Utolsó frissítés: 2018. szeptember 16. vasárnap, 23:18

Találatok: 1040

A lelki egészség csak pénzért jár

pszichoterápiaA pszichoterápiás ellátás szinte kizárólag annak jár, aki meg tudja fizetni a magánrendeléseket. A kevésbé tehetőseknek marad a betegség, a Xanax és a netes sarlatánok - írja a HVG.

Utolsó frissítés: 2018. augusztus 03. péntek, 06:00

Találatok: 275

Interjú Kántor Nórával, a Centrál Színház súgójával

kantor noraUtállak, Édim! – kaffantotta oda egymásnak két egypetéjű ikerpár olykor-olykor, a vadul dühöngő kamaszévei alatt. Hívják őket nyugodtan Kántor Tímeának és Kántor Nórának, mivel ez a nevük. Nórát – aki jelenleg a budapesti Centrál Színház egyik súgója és rendezőasszisztense – keszthelyi otthonában rohantam meg interjúzás okán.

Utolsó frissítés: 2018. július 27. péntek, 18:47

Találatok: 701

Storczer Beáta: „A Gondolatnak teremtő ereje van!”

Storczer Beáta ex-tornásznő, az 1988-as szöuli olimpia ötödik helyezettjeInterjú Storczer Beáta ex-tornásznővel, az 1988-as szöuli olimpia ötödik helyezettjével

Utolsó frissítés: 2018. július 08. vasárnap, 15:59

Találatok: 1173

Fajkusz kocc Fajkusz: „Szerintem jó nagypapa leszek!”

Fajkusz CsabaTöbb, mint 30 éves emlék. Helyszínünk Zugló, a Szent Domonkos templom csendje. Hátul, a gyóntatófülkék mellett egy alacsony, de gyönyörű arcú, gyönyörűen kidolgozott testű kamasz srác áll alázatosan. Fajkusz Csaba tornász, a közeli Tornacsarnokból érkezett. Sokszoros bajnok, pedig akkor még nincs is a csúcson. Autogramot adni hívtam, mivel köröttem a csajok tombolnak érte, és a még létező Képes Sportban épp apró, ám szupi fotó jelent meg róla, ahogy magnéziumos kézzel bejelentkezik gyakorlatra. Kábé húsz lány onnan kivágott fotója van rám bízva dedikálás céljából, amit professzoros szórakozottsággal sikerül otthon hagynom. Égő. Csak a tárcámban lapul egy, amit mindig magamnál hordok, bár én ezt a fiút nem erotikus okból szeretem. Az orra alá nyomom, odafirkant, hát majd jobb híján húsz fecnire vágom, azt szétosztom! A következő, lassan 35 évre természetesen nem nyomja rá bélyegét ez a kínos incidens.

Utolsó frissítés: 2018. szeptember 16. vasárnap, 21:14

Találatok: 985

Napi egy adag zöld saláta fiatalon tarthatja az agyat

zold salata fogyasztas demenciaNapi egy adag zöld saláta fogyasztás a kor előrehaladtával segíthet megőrizni a memóriát és frissen tartani az agyat - állítják egy amerikai tanulmány szerzői.

Utolsó frissítés: 2017. december 25. hétfő, 04:10

Találatok: 665

Val Kilmer őszintén beszél a gégerákjáról

val kilmerVal Kilmer rájött, hogy betegsége előtt túl komolyan vette az életet.

Utolsó frissítés: 2017. december 22. péntek, 15:20

Találatok: 667

Szlovákiai nyertes a „Főzz másképpen!” receptversenyen

Szlovákiai nyert a „Főzz másképpen!” receptversenyenA komarnoi Magyar Roland nyerte meg a Magyar Elhízástudományi Társaság és a Kor Kontroll Társaság receptversenyét. A díjakat a két társaság elnöke: Halmy Eszter és B. Király Györgyi adta át a MET 25. jubileumi kongresszusán a budapesti Magyar Sport Házában.

Utolsó frissítés: 2017. november 27. hétfő, 03:27

Találatok: 613

Jótékonysági kutyás fotókiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban

a kutya ezer arca fotokiallitasMegnyitotta kapuit A Kutya Ezer Arca fotókiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban. Az eseményt nagy várakozás előzte meg a kutyabarátok körében, több ezer érdeklődő szeretné látni a patinás falak között kiállított szívet melengető vászonképeket.

Utolsó frissítés: 2017. november 27. hétfő, 02:37

Találatok: 410

„Főzz másképpen!” receptverseny - díjátadó

Receptverseny - Gombás zöldbabfelfújt csicsókapürévelA „Főzz másképpen!” - kifejezetten testsúly karbantartó és egészséges ételek - receptversenyének díjátadóját a Magyar Elhízástudományi Társaság novemberi, Budapesten rendezendő 25. éves Jubileumi Kongresszusán tartja a két kiíró: a MET és a Kor Kontroll Társaság.

Utolsó frissítés: 2017. november 20. hétfő, 03:19

Találatok: 487

© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!