Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Etelka és Aletta napja van. Holnap Lázár és Olimpia napja lesz.
A+ A A-

Főzz másképpen! - receptverseny eredményhirdetés

receptverseny dijatado 2018A magyarok számítanak Európa legelhízottabb nemzetének, és világszinten is a negyedik helyen állunk, hiszen a túlsúly és az elhízás a hazai felnőtt lakosság több mint kétharmadát érinti, ráadásul minden 4.-5. gyermek túlsúlyos vagy elhízott Magyarországon!

Utolsó frissítés: 2018. december 05. szerda, 07:30

Találatok: 63

Run Away! Fuss el!

run awayRun Away! Fuss el! - Nemzetközi sajtókampány, ahol az erőszak megelőzésére hívják fel a figyelmet.

Utolsó frissítés: 2018. november 20. kedd, 09:29

Találatok: 503

Főzz másképpen! ...avagy miért írtuk ki országos receptversenyünket?

fozz maskeppen 2018Az elhízás népbetegség Magyarországon. A legfrissebb OECD jelentés szerint a magyarok Európa legelhízottabb nemzete; a 15 év felettiek 30 százaléka elhízott, és sajnos világszinten is a negyedik helyen állunk.

Utolsó frissítés: 2018. október 20. szombat, 12:43

Találatok: 277

„Valószínűleg nehéz eset vagyok” - Interjú Fehér Nóra tornásznővel

fehér NóraFehér Nóra helyszínről-helyszínre, edzőtől-edzőig ment, míg végre Kelemen Márta és Draskóczy Imre vezetésében embereire talált. Őcsillaga ugyanis finoman szólva nehéz eset. Kemény kéz kell hozzá. Meg se próbáljanak neki gügyögni, mellébeszélve süketelni, mert kamaszos lendületéből hamar kiosztja, kinek mi jár!

Utolsó frissítés: 2018. szeptember 16. vasárnap, 23:18

Találatok: 1485

A lelki egészség csak pénzért jár

pszichoterápiaA pszichoterápiás ellátás szinte kizárólag annak jár, aki meg tudja fizetni a magánrendeléseket. A kevésbé tehetőseknek marad a betegség, a Xanax és a netes sarlatánok - írja a HVG.

Utolsó frissítés: 2018. augusztus 03. péntek, 06:00

Találatok: 421

Interjú Kántor Nórával, a Centrál Színház súgójával

kantor noraUtállak, Édim! – kaffantotta oda egymásnak két egypetéjű ikerpár olykor-olykor, a vadul dühöngő kamaszévei alatt. Hívják őket nyugodtan Kántor Tímeának és Kántor Nórának, mivel ez a nevük. Nórát – aki jelenleg a budapesti Centrál Színház egyik súgója és rendezőasszisztense – keszthelyi otthonában rohantam meg interjúzás okán.

Utolsó frissítés: 2018. július 27. péntek, 18:47

Találatok: 854

Storczer Beáta: „A Gondolatnak teremtő ereje van!”

Storczer Beáta ex-tornásznő, az 1988-as szöuli olimpia ötödik helyezettjeInterjú Storczer Beáta ex-tornásznővel, az 1988-as szöuli olimpia ötödik helyezettjével

Utolsó frissítés: 2018. július 08. vasárnap, 15:59

Találatok: 1357

Fajkusz kocc Fajkusz: „Szerintem jó nagypapa leszek!”

Fajkusz CsabaTöbb, mint 30 éves emlék. Helyszínünk Zugló, a Szent Domonkos templom csendje. Hátul, a gyóntatófülkék mellett egy alacsony, de gyönyörű arcú, gyönyörűen kidolgozott testű kamasz srác áll alázatosan. Fajkusz Csaba tornász, a közeli Tornacsarnokból érkezett. Sokszoros bajnok, pedig akkor még nincs is a csúcson. Autogramot adni hívtam, mivel köröttem a csajok tombolnak érte, és a még létező Képes Sportban épp apró, ám szupi fotó jelent meg róla, ahogy magnéziumos kézzel bejelentkezik gyakorlatra. Kábé húsz lány onnan kivágott fotója van rám bízva dedikálás céljából, amit professzoros szórakozottsággal sikerül otthon hagynom. Égő. Csak a tárcámban lapul egy, amit mindig magamnál hordok, bár én ezt a fiút nem erotikus okból szeretem. Az orra alá nyomom, odafirkant, hát majd jobb híján húsz fecnire vágom, azt szétosztom! A következő, lassan 35 évre természetesen nem nyomja rá bélyegét ez a kínos incidens.

Utolsó frissítés: 2018. szeptember 16. vasárnap, 21:14

Találatok: 1202

Napi egy adag zöld saláta fiatalon tarthatja az agyat

zold salata fogyasztas demenciaNapi egy adag zöld saláta fogyasztás a kor előrehaladtával segíthet megőrizni a memóriát és frissen tartani az agyat - állítják egy amerikai tanulmány szerzői.

Utolsó frissítés: 2017. december 25. hétfő, 04:10

Találatok: 796

Val Kilmer őszintén beszél a gégerákjáról

val kilmerVal Kilmer rájött, hogy betegsége előtt túl komolyan vette az életet.

Utolsó frissítés: 2017. december 22. péntek, 15:20

Találatok: 799

© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!