Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Zoltán napja van. Holnap Iván napja lesz.
A+ A A-

Fajkusz kocc Fajkusz: „Szerintem jó nagypapa leszek!”

Fajkusz CsabaTöbb, mint 30 éves emlék. Helyszínünk Zugló, a Szent Domonkos templom csendje. Hátul, a gyóntatófülkék mellett egy alacsony, de gyönyörű arcú, gyönyörűen kidolgozott testű kamasz srác áll alázatosan. Fajkusz Csaba tornász, a közeli Tornacsarnokból érkezett. Sokszoros bajnok, pedig akkor még nincs is a csúcson. Autogramot adni hívtam, mivel köröttem a csajok tombolnak érte, és a még létező Képes Sportban épp apró, ám szupi fotó jelent meg róla, ahogy magnéziumos kézzel bejelentkezik gyakorlatra. Kábé húsz lány onnan kivágott fotója van rám bízva dedikálás céljából, amit professzoros szórakozottsággal sikerül otthon hagynom. Égő. Csak a tárcámban lapul egy, amit mindig magamnál hordok, bár én ezt a fiút nem erotikus okból szeretem. Az orra alá nyomom, odafirkant, hát majd jobb híján húsz fecnire vágom, azt szétosztom! A következő, lassan 35 évre természetesen nem nyomja rá bélyegét ez a kínos incidens.

Utolsó frissítés: 2018. máj. 18. péntek, 15:51

Találatok: 389

Napi egy adag zöld saláta fiatalon tarthatja az agyat

zold salata fogyasztas demenciaNapi egy adag zöld saláta fogyasztás a kor előrehaladtával segíthet megőrizni a memóriát és frissen tartani az agyat - állítják egy amerikai tanulmány szerzői.

Utolsó frissítés: 2017. december 25. hétfő, 04:10

Találatok: 464

Val Kilmer őszintén beszél a gégerákjáról

val kilmerVal Kilmer rájött, hogy betegsége előtt túl komolyan vette az életet.

Utolsó frissítés: 2017. december 22. péntek, 15:20

Találatok: 464

Szlovákiai nyertes a „Főzz másképpen!” receptversenyen

Szlovákiai nyert a „Főzz másképpen!” receptversenyenA komarnoi Magyar Roland nyerte meg a Magyar Elhízástudományi Társaság és a Kor Kontroll Társaság receptversenyét. A díjakat a két társaság elnöke: Halmy Eszter és B. Király Györgyi adta át a MET 25. jubileumi kongresszusán a budapesti Magyar Sport Házában.

Utolsó frissítés: 2017. november 27. hétfő, 03:27

Találatok: 495

Jótékonysági kutyás fotókiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban

a kutya ezer arca fotokiallitasMegnyitotta kapuit A Kutya Ezer Arca fotókiállítás a Gödöllői Királyi Kastélyban. Az eseményt nagy várakozás előzte meg a kutyabarátok körében, több ezer érdeklődő szeretné látni a patinás falak között kiállított szívet melengető vászonképeket.

Utolsó frissítés: 2017. november 27. hétfő, 02:37

Találatok: 339

„Főzz másképpen!” receptverseny - díjátadó

Receptverseny - Gombás zöldbabfelfújt csicsókapürévelA „Főzz másképpen!” - kifejezetten testsúly karbantartó és egészséges ételek - receptversenyének díjátadóját a Magyar Elhízástudományi Társaság novemberi, Budapesten rendezendő 25. éves Jubileumi Kongresszusán tartja a két kiíró: a MET és a Kor Kontroll Társaság.

Utolsó frissítés: 2017. november 20. hétfő, 03:19

Találatok: 382

A szex nagyon ritkán okoz hirtelen szívhalált

pasi 81792106A szex nagyon ritkán okoz hirtelen szívhalált egy új amerikai kutatás szerint, melyről a BBC számolt be.

Utolsó frissítés: 2017. november 13. hétfő, 16:57

Találatok: 362

Megtalálták a diszlexia okát és gyógymódját - videó

diszlexiaMegtalálták a diszlexia okát és gyógymódját – állítják francia tudósok. Szerintük az olvasási nehézséggel küzdők szeme rendellenesen működik, az ok a fényérzékelő sejtek hibája.

Utolsó frissítés: 2017. október 21. szombat, 17:03

Találatok: 396

Könyvajánló: A Gynevac tündöklése és bukása?

Gynevac babaBoldogan gügyögött egy baba is a könyvbemutatón, ő édesanyja többéves gyermek utáni küzdelme után a Gynevac vakcina segítségével született. Barátokat, érdeklődőket, újságírókat, és a Gynevac bébit is köszöntötte Bulla Bianka, a rendezvény háziasszonya, aki először B. Király Györgyit szólította meg.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. október 12. csütörtök, 18:34

Találatok: 628

Az alelnök-sorozat sztárja mellrákban szenved

Vice President Joe Biden jokes with Julia Louis DreyfusJulia Louis-Dreyfus, Az alelnök-tévésorozat (VEEP) többszörös Emmy-díjas sztárja Twitter-üzenetben jelentette be, hogy mellrákban szenved - számolt be róla pénteken a BBC News.

Címkék:

Utolsó frissítés: 2017. szeptember 30. szombat, 06:40

Találatok: 283

© Copyright 1993-2018 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!