Ma Donát napja van. Holnap Bernadett napja lesz.
A+ A A-

Tünetek a szívbetegségektől a skizofréniáig – a gyógyulás kulcsa a korai felismerés

Tartalomjegyzék

Tünetek a szívbetegségektől a skizofréniáig – a gyógyulás kulcsa a korai felismerésNapjainkban egyre gyakrabban halljuk, hogy mennyire nagy fontossággal bír a betegségek korai felismerése. Cseppet sem túlzás, hogy a korai felismerés életet menthet.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni: fontosak a szűrővizsgálatok

Még a rák esetében is sokszor elmondható, hogy az nem a derült égből érkező villámcsapás, hanem egy hosszabb ideig alattomosan, több szakaszban zajló folyamat eredménye.

Egy kormányjelentés szerint a méhnyakrákos és a végbélrákos esetek csaknem felét már késői stádiumban diagnosztizálják az Egyesült Államokban, amikor már alig van remény a felgyógyulásra.

A cikk a reklám után folytatódik

Az összeállításban a szívbetegségek, a petefészekrák, az emlőrák, a gyomorfekély, a Crohn-betegség, a vastagbélrák, a csontritkulás, a mániás depresszió és a skizofrénia tüneteit vesszük sorra.

Nem lehet elégszer hangsúlyozni a szűrővizsgálatokon történő részvétel jelentőségét és azt, hogy testünk jelzéseit érzékelve, elváltozásait látva nem szabad legyintenünk. Egészségünkért elsősorban mi magunk vagyunk felelősek.

© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!