Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin

Cikkek
Betegségek
Receptek
Intézmények
Közösség
Ma Vince és Artúr napja van. Holnap Zelma és Rajmund napja lesz.
A+ A A-

Óvatosan a weben árult impotencia gyógyszerekkel!

Óvatosan a weben árult impotencia gyógyszerekkel!Annak ellenére, hogy számos szakember évek óta próbálja felhívni a figyelmet arra, mekkora veszélyekkel járhat a neten árult, impotencia gyógyítására szánt gyógyszerek alkalmazása, a férfiak továbbra is megvásárolják őket. A legfrissebb kutatások most arra próbálnak rámutatni, hogy ezek a szerek nemcsak szennyezettek lehetnek, hanem gyakran az aktív összetevőkkel is akad probléma.

A kísérleteket Dél-Koreában végezték, és tegnap mutatták be az eredményeket San Franciscóban, az Amerikai Urológiai Társaság (American Urological Association) évi rendes találkozóján. A kutatók szerint amellett, hogy a gyógyszerek sokszor mérgező anyagokkal szennyezettek, az is problémát jelenthet, hogy sokszor túl nagy mennyiségben tartalmaznak aktív összetevőket – írja a HealthDay.

A kísérletek rámutattak arra is, hogy a magas vérnyomással vagy szívbetegséggel küzdő férfiak számára az impotencia gyógyszerek orvosi felügyelet nélküli szedése akár életveszélyes is lehet. Éppen ezért biztatnak arra mindenkit az orvosok, hogy ne bízzanak meg a recept nélkül kapható potencianövelőkben.

A cikk a reklám után folytatódik

 

Azok a férfiak, akiknek merevedési problémáik vannak, bármire képesek annak érdekében, hogy ismét egészségesek legyenek, sokszor a legbizarrabb módszereket is kipróbálják – mondta dr. John Morley. Ennek köszönhető, hogy akár az internetről is megrendelik a hatásosnak tűnő szereket, pedig jobban tennék, ha inkább szakemberhez fordulnának – tette hozzá.

Forrás: OrientPress Hírügynökség

Címkék:
© Copyright 1993-2019 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!