Ma Máté és Mirella napja van. Holnap Móric napja lesz.
A+ A A-

Spirituális választerápia (SVT)

PendulumA spirituális választerápia (röviden SVT) egy szelíd módszer arra, hogy az adott problémához kötődő negatív tudatalatti programokat megtaláljuk, töröljük és pozitív programokkal helyettesítsük.

Ezt a folyamatot nevezzük tisztításnak. A tisztítás pozitív hatása azonnal jelentkezik, hiszen a megváltozott tudatalatti programoknak köszönhetően az emberek más világot teremtenek maguknak.

Mindenkinek van tudat alatti elméje, amihez a hozzáférés nem olyan egyszerű, mint a tudatos elménkhez. A tudatalatti elmében lévő programok és energiák, melyeket igen magas arányban előző életekből hozunk, alapvetően befolyásolják a jelen életünk minőségét, teljességét és harmóniáját.

Az SVT-ben egy ingát és egy speciális táblázat rendszert használunk, hogy az életünket gátló negatív programokat beazonosítsuk, majd tisztítsuk Felső Én (a tudatfelettes) segítségével. Felső Én a negatív lélekprogramokat, energiákat és hiedelmeket az Akasha feljegyzésből (lélekfeljegyzésekből) és a tudatalattiból tisztítja.

A cikk a reklám után folytatódik

DiabFórum magazin

Az Akasha feljegyzésben szerepelnek a lélek által egészen a teremtésétől kezdődően a jelen pillanatig és azon is túl – előző-jelen-eljövendő életek – átélt/programozott pozitív és negatív élmények tapasztalatai, energiái, érzései.

Végleges és tartós eredményt azonban csak akkor érhetünk el, ha maga az egyén is tiszta szándékból szeretné a változást és mindent meg is tesz ennek érdekében. Csupán az SVT módszere és a tisztítás önmagában általában nem elég az életminőség javításához. Az SVT abban segít, hogy előző vagy jelen életi blokk, program, élmény, beidegződés, hiedelem ne gátoljon senkit abban, hogy boldog, szabad életet élhessen.

Az SVT gyors és hatékony módszer, akár már néhány alkalom is elég lehet ahhoz, hogy az egyén egy adott nehézséget/ fizikai problémát képes legyen feloldani és megváltoztatni.

Bővebb információ:
SVT közösség Magyarország

Kapcsolódó kifejezések: SVT  Spirituális választerápia 
© Copyright 1993-2020 Dr.Info All Rights Reserved! / Minden jog fenntartva!